Mexiko vs USA – VM kval

Hemmalaget Mexiko

Mexiko är i mycket bra form och den generation spelare som de har tillgängliga för spel nu är bland världens främsta. Mycket mer är tre poäng står på spel idag med tanke på den pågående konflikt som USA och Mexiko är indragna i. Politik skall inte blandas in i sportens värld men vi tror nog att ett fullpackat Azteca idag kommer göra allt de kan för att visa sitt missnöje mot sin mäktiga granne i norr.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Juan Osorios mannar är nästan redan klara för Ryssland 2018 med sina tretton poäng på fem matcher, vilket gör att de har sju poängs marginal ner till tredjeplatsen.

Bortalaget USA

USA som nyligen sparkade Jürgen Klinsmann och ersatte honom med Bruce Arena. Med Bruce som tränare för laget har dem inte förlorat en match så bytet verkar ha gett önskat resultat. USA ligger lite skrynkligt till efter att ha förlorat mot både Mexiko och än värre mot Costa Rica. Den tredjeplats som man har är inte säker och definitivt inte en garanti på spel i Ryssland. Dagens match kommer bli Bruce Arenas svåraste som tränare för laget. Det blir viktigt att mittfältet och försvarsspelet fungerar utan problem när man möter de starka anfallarna från Mexiko.

Så här tänker vi

Mexiko har ett övertag på USA både sett till tidigare matcher, nuvarande form och talangen på laget men vi har valt att spela Över 9 hörnor till oddset 2.30 hos 10Bet

Vårt speltips: Över 9 hörnor till hos 10Bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar