Mexiko vs USA – VM kval

Hemmalaget Mexiko

Mexiko är i mycket bra form och den generation spelare som de har tillgängliga för spel nu är bland världens främsta. Mycket mer är tre poäng står på spel idag med tanke på den pågående konflikt som USA och Mexiko är indragna i. Politik skall inte blandas in i sportens värld men vi tror nog att ett fullpackat Azteca idag kommer göra allt de kan för att visa sitt missnöje mot sin mäktiga granne i norr.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Juan Osorios mannar är nästan redan klara för Ryssland 2018 med sina tretton poäng på fem matcher, vilket gör att de har sju poängs marginal ner till tredjeplatsen.

Bortalaget USA

USA som nyligen sparkade Jürgen Klinsmann och ersatte honom med Bruce Arena. Med Bruce som tränare för laget har dem inte förlorat en match så bytet verkar ha gett önskat resultat. USA ligger lite skrynkligt till efter att ha förlorat mot både Mexiko och än värre mot Costa Rica. Den tredjeplats som man har är inte säker och definitivt inte en garanti på spel i Ryssland. Dagens match kommer bli Bruce Arenas svåraste som tränare för laget. Det blir viktigt att mittfältet och försvarsspelet fungerar utan problem när man möter de starka anfallarna från Mexiko.

Så här tänker vi

Mexiko har ett övertag på USA både sett till tidigare matcher, nuvarande form och talangen på laget men vi har valt att spela Över 9 hörnor till oddset 2.30 hos 10Bet

Vårt speltips: Över 9 hörnor till hos 10Bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com