MFF vs FC Drita – Champions League

Malmö FF championsMesta mästarna Malmö FF:s europaäventyr drog igång förra veckan och det blev en fin start när man vann mot FC Drita på bortaplan med 3-0. Det var tränare Uwe Röslers andra raka seger men i lördagens möte mot Östersund såg det inte lika lovande ut. Visst spelade man bra men fick bara med sig 1-1 vilket innebär att guldet är kört.

Hämta din välkomstbonus på 125% upp till 1250 kronor hos Bethard

Hemmalaget Malmö FF

MFF hade inte en rolig vårsäsong men med nya tränaren Uwe Rösler har det sett bättre ut. Visst fick fansen dejavu mot Östersund när laget missade chans på chans men nu gäller det att släppa det och koncentrera sig på FC Drita. En seger här och en hållen nolla innebär att laget har 3 vinster och 1 oavgjor med nye tränaren, något som kan vara välbehövligt inför bortamatchen mot Örebro på lördag. Carlos Strandberg är tillbaka i laget efter avstängningen mot Östersund vilket lär behövas.

Bortalaget FC Drita

FC Drita spelar för hela Kosovo och bara faktumet att laget tagit sig så här långt är en bragd i sig. FC Drita fick inte spela på sin hemmaarena i första matchen och nu väntar en bortamatch på riktigt för mästarna från Kosovo. Kan laget hota Malmö krävs det något enormt och det känns inte som laget har det i sig. Dock kommer det säkert en hel del med rötter från Kosovo att bege sig till Stadion under tisdagskvällen. Oavsett vilket ska laget inte ha en chans mot Malmö FF i Malmö!

Så här tänker vi

MFF vill ha revansch för poängtappet senast och behöver göra mål för att få igång självförtroendet. Laget har inte imponerat framför mål och tappat många poäng på grund av dålig skärpa. Vi tror dock fokuset är 100% när det är Champions League och väljer att spela på seger för MFF samtidigt som laget håller nollan till oddset 1,61 hos Bethard!

Vårt speltips: MFF vinner och håller nollan mot FC Drita till oddset 1,61 hos Bethard!

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com