MFF vs Örebro – Allsvenskan

Mesta mästarna MFF

Upplösningen i sveriges högsta fotbollsliga närmar sig allra högsta grad när det enbart återstår tre omgångar av allsvenskan. AIK har redan i princip säkrat guldet men för MFF gäller det att sikta in sig på den sista europaplatsen. Laget var en sekund från att klättra upp på tredjeplatsen när man ledde med 1-0 borta mot AIK, men Sebastian Larssons frispark satt där den skulle i den 96:e minuten.

Hemmalaget MFF

Malmö är mesta mästare i Sverige men kommer inte vinna guldet 2018. Detta efter en mycket svag vårsäsong. På hösten har det sett bättre ut men men har inte kunnat plockat in tillräckligt mot AIK ändå. Däremot är det ”bara” 2 poäng upp till tredjeplatsen och med tre omgångar kvar lever hoppet. Hur som helst måste man vinna mot Örebro hemma för att målet om Europa 2019 ska fortsätta vara realistiskt inför de två avslutande omgångarna.

Bortalaget Örebro

Örebros säsong har inte varit särskilt rolig även om laget legat stabilt hela säsongen. Det mesta talar för att Örebro slutar på en nioende plats just för att det är fyra poäng upp till plats åtta och fem poäng ner till plats 10. Mycket ska därför till för att Örebro ska klättra eller falla i tabellen. Laget har inte vunnit på tre matcher men däremot tagit poäng mot såväl AIK som Djurgården. Mot MFF blir det dock för tufft.

Så här tänker vi

MFF måste verkligen vinna och siktar såklart på Europaplatsen. För att nå den måste man vinna mot Örebro, framförallt med tanke på att ”Bajen” och Häcken har relativt enkelt spelschema kvar. Vi tror dock att MFF inte har några som helst problem att besegra Örebro. Vi väljer därför att spela på seger för MFF till oddset 1,22 hos Mobilebet.

Vårt speltips: Malmö vinner över Örebro till oddset 1,22 hos Mobilebet

Mats Andersson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com