Middlesbrough vs Arsenal – Premier League

Hemmalaget Middlesbrough

Middlesbrough är inne i en segerlös svit som sänker spelarnas självförtroende till källaren.  Återigen spelade man en oavgjord match mot Burnley förra helgen. Nu ligger de på en 19 plats i tabellen och med bara sex poäng till nedflyttningskampen. Deras senaste seger i Premier League kom så långt tillbaka som i december förra året när de slog Stoke.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Sedan dess har de spelat oavgjort sex gånger och släppt in 18 mål och man kan enkelt konstatera att Middlesbroughs matcher inte har varit roliga att se på.

Bortalaget Arsenal

Även Arsenal är inne i en dålig form på sista tiden. Kanske har man bytt kapitel nu när man ganska klart slog West Ham med hela 3-0 och kanske kan detta resultat tända hela truppen och att de kan börja spela som de bör kunna göra. Det gäller dock att man direkt släpper den senaste matchen mot Crystal Palace i så fall som man också förlorade lika klart med 3-0.

Så här tänker vi

Två lag som letar efter form låter som att de kommer att mer tänka på defensiven än anfallet så vi väljer att spela Under 2.5 mål till oddset 2.10 hos mybet

Vårt speltips: Under 2.5 mål hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com