Middlesbrough vs Arsenal – Premier League

Hemmalaget Middlesbrough

Middlesbrough är inne i en segerlös svit som sänker spelarnas självförtroende till källaren.  Återigen spelade man en oavgjord match mot Burnley förra helgen. Nu ligger de på en 19 plats i tabellen och med bara sex poäng till nedflyttningskampen. Deras senaste seger i Premier League kom så långt tillbaka som i december förra året när de slog Stoke.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Sedan dess har de spelat oavgjort sex gånger och släppt in 18 mål och man kan enkelt konstatera att Middlesbroughs matcher inte har varit roliga att se på.

Bortalaget Arsenal

Även Arsenal är inne i en dålig form på sista tiden. Kanske har man bytt kapitel nu när man ganska klart slog West Ham med hela 3-0 och kanske kan detta resultat tända hela truppen och att de kan börja spela som de bör kunna göra. Det gäller dock att man direkt släpper den senaste matchen mot Crystal Palace i så fall som man också förlorade lika klart med 3-0.

Så här tänker vi

Två lag som letar efter form låter som att de kommer att mer tänka på defensiven än anfallet så vi väljer att spela Under 2.5 mål till oddset 2.10 hos mybet

Vårt speltips: Under 2.5 mål hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar