Middlesbrough vs Chelsea – Premier League

Hemmalaget Middlesbrough

middlesbrough-vs-chelseaDet har börjat gå allt bättre för Middlesbrough efter en ganska lång och tråkig vinstlös svit har man börjat hitta rätt i spelet. Man började bättre än väntat med att ta fyra poäng på de två första matcherna för säsongen men sedan höll den negativa sviten i sig som gjorde att man inte vann matcher på lång tid.

Spela hos 10Bet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Den oavgjorda matchen mot Arsenal indikerade starten på det som komma skulle. Därefter vann man mot Bournemouth med 2-0 och mot Manchester City på bortaplan tog man med sig en poäng.

Bortalaget Chelsea

Chelsea vann senast med 5-0 mot Everton och de var totalt överlägsna motståndarna den kvällen. Det innebär att man just nu har fem vinster från de sex senaste matcherna. I Premier League spelet har det gått än bättre där man har fem vinster av fem möjliga och gjort otroliga 16 mål på  de matcherna.

När man nu har spelat så här bra så har det också gett effekt på ligatabellen och nu befinner man sig på en bra andraplats med gott slagläge på segern senare i vår. Man är bara en poäng bakom Liverpool men bakom sig har man hungriga lag som Arsenal och Manchester City så det gäller att man håller spelet uppe.

Så här tänker vi

Vi tror att Chelsea vinner så vi spelar Chelsea Över 1.5 Mål till oddset 1.75 hos 10Bet

Vårt speltips: Chelsea Över 1.5 Mål hos 10Bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com