Mikael Ymer vs James Duckworth – Speltips Franska Öppna

Det är två formsvaga spelare som gör upp i Franska Öppnas 1/64. Mikael Ymer är rankad 96:a på ATP-touren men är ändå favorit mot James Duckworth som nyss kommit tillbaka från en skada. Men visst ska det bli spännande att se en svensk på den fina scenen. Den talangfulla svensken har tagit sig förbi första rundan av Franska Öppna två gånger tidigare. Kan han lyckas med denna bedrift igen mot James Duckworth?

Hämta en bonus hos Mr Green och betta på Franska Öppna

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Kan Ymer lyckas igen?

Sveriges största tennistalang har tagit sig förbi första rundan i Franska Öppna vid två av de tre senaste tillfällena. Varje gång har han åkt ut mot riktigt bra motstånd i form av Alexander Zverev 2019, Novak Djokovic 2020 och Jannik Sinner 2021. Han har aldrig tidigare mött James Duckworth och formen har inte varit allt för god då Ymer har förlorat sju raka matcher. Men han är favorit enligt oddsen hos svenska bettingsidor.

Duckworth kommer från en skada

Att betta online på att Ymer ska vinna kan kännas logiskt med tanke på Duckworths skada. Han missade fyra månader mellan januari och maj och i comebacken mot Cerundolo föll han tungt. Visserligen är han bättre rankad än Ymer då Duckworth är rankad på plats 70. Men skadan gör att det är svårt att veta vart vi har honom.

Kan Ymer ta sig vidare till nästa runda?

Det vore helt klart kul att se om Ymer kan ta sig förbi denna rundan. Formen har som sagt inte varit god då det blivit sju raka förluster. Men samtidigt håller oddsen honom som klar favorit vilket gör att vi tror att han kommer att kunna vinna. Därför spelar vi Ymer som segrare till oddset 1,44 hos Mr Green.

Vårt speltips: Michael Ymer vinner över Duckworth till oddset 1,44 hos Mr Green.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Mr Green och spela på Franska Öppna

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com