Mjällby vs Malmö FF – Speltips Allsvenskan

Mjällby vs Malmö FF - Speltips AllsvenskanMalmö FF har ett gyllene läge att återta serieledningen i Allsvenskan efter att Elfsborg förlorat mot Hammarby. “Di Blåe” föll något oväntat hemma mot Mjällby senast och lär komma till Listerlandet fyllda av revanschlusta. Med ett skadeläge som börjar ljusna något hoppas Malmö kunna göra en fin höst för att få lyfta Lennart Johanssons Pokal. Men det blir ingen enkel uppgift då det är Mjällby som står för motståndet. Ett Mjällby som ligger på åttonde plats och är svårslagna på hemmaplan.

Datum: 14 augusti 2023
Avspark: 19:00
Arena: Strandvallen (Hällevik)
Domare: M Al-Hakim (Sverige)

Hämta en oddsbonus hos Expekt och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Mjällby hoppas ta ytterligare en seger

Mjällby stod för en fin insats senast de mötte Malmö FF i Allsvenskan. Laget är det enda som lyckats besegra Malmö på Eleda Stadion den här säsongen. Nu återstår det att se om de kan stå för ytterligare en imponerande insats. Enligt oddsen hos svensk betting blir det dock tufft. Men samtidigt kan vad som helst hända. 

Malmö FF vill återta serieledningen

Efter en svacka med tre matcher utan seger har Malmö vunnit två raka matcher. Senast mot Halmstads BK såg spelet betydligt bättre ut och de nya spelarna börjar komma in i laget. Samtidigt är det en tuff bortamatch och MFF brukar ha svårt mot Mjällby. Endast en seger på de fyra senaste matcherna har det blivit mot laget.

MFF slarvar inte bort detta

Att få se Elfsborg tappa poäng lär ha varit en rejäl boost för MFF som vid seger är tillbaka i serieledning. Det är ett getingbo i toppen mellan Elfsborg, Häcken och Malmö FF. Därför lär Malmö komma motiverade till den svåra bortamatchen i Allsvenskan. Vi tror det kan bli en tight match och spelar under 2,5 mål till oddset 1,88 hos Expekt.

Vårt speltips: Under 2,5 mål till oddset 1,88 hos Expekt.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Expekt och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller