MOL Vidi vs Malmö FF – Champions League

klubbmärke mffDet är ett pressat MFF som åker till Budapest för säsongens utan tvekan viktigaste match. Motståndaren där här gången är ungerska MOL Vidi och efter 1-1 på Stadion i Malmö är det ett målrikt kryss eller en seger som tar MFF vidare. Skulle så vara fallet väntar antingen AEK Athen eller Celtic i Playoff. En förlust innebär att MFF mest troligt får möta FC Midtjylland från grannlandet Danmark.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos Nordicbet

Hemmalaget MOL Vidi

Ungerska mästaren har överraskat många när de tagit sig så här långt. Framförallt att laget lyckades slå seedade Ludogoretz i andra kvalomgången överraskade många. Borta mot MFF i första matchen spelade Vidi den tråkigaste och mest destruktiva fotbollen som någonsin skådats på Stadion. Malmö måste vara oerhört mycket mer cyniska om de ska hota Vidi. Föreningen är inte särskilt omtyckt då det är ett politiskt lag som styrs av landets premiärminister Viktor Orbán. Tänk er ett Red Bull Salzburg light typ!

Bortalaget MFF

MFF har hittat tillbaka till fin form sedan nye tränaren Uwe Rösler tog över som ansvarig tränare. Framförallt har bortaspelet imponerat där det blivit seger i samtliga bortamatcher. Trots ett imponerande facit ville sig det inte hela vägen i hemmamötet. Efter ledning med 1-0 tappade MFF iniativ och en rejäl försvarstavla av firma Safari/Nielsen innebär nu att MFF har ett tufft läge inför returen. Hur som helst har man ett bättre lag på pappret och dessutom verkar stjärnorna Safari, Bengtsson och Strandberg alla vara redo för spel inför returmötet.

Så här tänker vi

MFF måste ha en seger eller målrikt kryss för att ta sig vidare. Hur som helst så måste Malmö göra mål. Vi hoppas man gör detta och tror faktiskt MFF lyckas vinna över det destruktiva ungerska motståndet. Därför väljer vi att spela på bortaseger till oddset 2,37 hos Nordicbet.

Vårt speltips: MFF vinner över MOL Vidi till oddset 2,37 hos Nordicbet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com