AS Monaco vs Bordeaux – Ligue 1

Monaco townTvåan Monaco tar emot åttan Bordeaux i furstendömet Monaco när den franska ligans 28:e omgång ska inledas. Förra årets regerande mästare är favoriter i både tabellplaceringen och med fördelen av hemmaplan. Bordeaux jagar Europaplatserna medan Monaco siktar på att behålla sig före Marseille som jagar bakom.

Hämta din bonus på upp till 2000 kronor hos 10bet

Hemmalaget Monaco:

Monaco stod för kanske Europas bästa anfallsfotboll förra säsongen och var det laget som gjorde flest mål av föreningarna i alla Europas toppligor. Furstendömet lyckades dels med bedriften att vinna League 1 före oljeklubben PSG men även att nå hela vägen till semfinal i Champions League. PSG plockade lagets stjärna Mbappe och även om föreningen gjort en bra säsong blir PSG för svåra i år. I skrivande stund skiljer hela 14 poäng när 11 omgångar återstår. Kan man ta tre poäng mot Bordeaux bör man i alla fall hamna topp 3 om inte en total genomklappning sker.

Bortalaget Bordeaux:

Formen är god hos den forna storklubben som bara har 1 förlust på de 6 senaste matcherna. Även om inte det lär bli någon Champions League för klubben nästa år finns det alla möjligheter att klättra ytterligare placeringar. Upp till femman Montpellier ör det nämligen bara 3 poäng men det ska tillägas att det är ett riktigt getingbo med endast fem poängs skillnad mellan femman Montpellier ner till 12:an St Etienne. Nu blir det en tuff drabbning där man lämnar Frankrikes gränser för en resa till furstendömet.

Så här tänker vi:

Monaco ska vara bättre än Bordeaux och allt talar för att fursendömet vinner fredagens drabbning. Viljan att behålla andraplatsen och direktplatsen till Champions League är för stor för att det ska finnas utrymme för slarv. Vi tror att Monaco vinner och väljer därför att spela seger för Monaco mot Bordeaux till oddset 1,61 hos 10bet.

Vårt speltips: Monaco besegrar Bordeaux till oddset 1,61 hos 10bet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com