Monaco vs Villareal – Champions League

Hemmalaget Monaco

Monaco vs VillarealMonaco spelade mycket bra på bortaplan mot Villareal i deras första möte. Man fick en straffspark som Fabinho enkelt satte. Sedan utjämnade Villareal men trots det lyckades Monaco vinna på bortaplan med 2-1 med ett relativt sent mål av Bernardo Silva.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Med detta resultat i ryggen följde man upp det med en bra vinst med 1-0 mot Nantes i Lördags och därmed är segersviten uppe i 3 raka matcher. Kan man spela lika bra och disciplinerat defensivt i den här matchen har man stor chans att slå favoriten.

Bortalaget Villareal

Som nämndes ovan så började första matchen mot Monaco med en katastrof i form av en tidig straff. Sedan mötte man ett lag som parkerade sig i försvarszonen och Villareal kom inte riktigt till förutom då man gjorde 1-1 målet.

Villareal saknar erfarenhet av Champions Leage spel på sista tiden men man har däremot erfarenhet från Europa League som man tar med sig. Spelet i Europa League har gått riktgit bra och man tog sig hela vägen till semifinalen där man slogs ut av Liverpool.

Så här tänker vi

Vi tror att Villareal kommer att trycka på allt dom har men vi tror på Monacos försvar och deras kontringar och spelar Monaco Vinst till oddset 2.3 hos NordicBet

Vi spelar: Monaco Vinst hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com