Monaco vs Villareal – Champions League

Hemmalaget Monaco

Monaco vs VillarealMonaco spelade mycket bra på bortaplan mot Villareal i deras första möte. Man fick en straffspark som Fabinho enkelt satte. Sedan utjämnade Villareal men trots det lyckades Monaco vinna på bortaplan med 2-1 med ett relativt sent mål av Bernardo Silva.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Med detta resultat i ryggen följde man upp det med en bra vinst med 1-0 mot Nantes i Lördags och därmed är segersviten uppe i 3 raka matcher. Kan man spela lika bra och disciplinerat defensivt i den här matchen har man stor chans att slå favoriten.

Bortalaget Villareal

Som nämndes ovan så började första matchen mot Monaco med en katastrof i form av en tidig straff. Sedan mötte man ett lag som parkerade sig i försvarszonen och Villareal kom inte riktigt till förutom då man gjorde 1-1 målet.

Villareal saknar erfarenhet av Champions Leage spel på sista tiden men man har däremot erfarenhet från Europa League som man tar med sig. Spelet i Europa League har gått riktgit bra och man tog sig hela vägen till semifinalen där man slogs ut av Liverpool.

Så här tänker vi

Vi tror att Villareal kommer att trycka på allt dom har men vi tror på Monacos försvar och deras kontringar och spelar Monaco Vinst till oddset 2.3 hos NordicBet

Vi spelar: Monaco Vinst hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar