Motherwell vs Aberdeen – Skottland

Hemmalaget Motherwell

Motherwell kommer till den här matchen med ett bättre självförtroende än vad Aberdeen har. Deras 1-1 på St. Johnstone Stadium har måhända förlängt den vinstlösa svit de är inne på just nu men man har också under tiden plockat hem hela sju poäng från de fyra senaste matcherna på sin hemmaarena.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Detta gör att de just nu är på en åttonde plats i ligan även om det bara är två poäng som separerar dem från botten av tabellen och uppåt till en sjätteplats är det bara sex poäng.

Bortalaget Aberdeen

På pappret är Aberdeen det bättre laget men de förlorade med 2-1 i söndags och det gör att formen just nu är tre förluster, en oavgjort och en vinst på deras fem senaste matcher. På bortaplan har de förlorat mot Hamilton, Rangers och Ross Country i de senaste fem matcherna. Men de har vunnit mot Partick Thistle och Inverness CT och de kan se sig själva glida ifrån ligatoppen och man tappar poäng.

Så här tänker vi

Lite oklart vem som är i bäst form så vi väljer spelet Över 2.5 mål till oddset 1.75 hos NordicBet

Vårt speltips: Över 2.5 mål

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com