Napoli vs Eintracht Frankfurt – Speltips Champions League

Napoli reagerade bra efter dNapoli vs Frankfurt - speltips Champions Leagueeras andra förlust i Serie A på hela säsongen mot Lazio genom att vinna mot Atalanta med 2-0 i förra omgången. Laget stormar mot ligatiteln och med 18 poängs avstånd till tvåan Inter finns det ingenting som tyder på att Napoli skulle tappa detta. De har imponerat stort och har 2-0 från första mötet mot Frankfurt. Det lär bli en komfortabel väg mot kvartsfinalen.

Datum: 15 mars 2023
Avspark: 21:00
Arena: Stadio Diego Armando Maradona (Neapel)
Domare: A Taylor (England)

Hämta en oddsbonus hos Betsafe och spela på Champions League

Napoli är favoriter inför returmötet

Trots att de har två måls försprång lär Napoli gå för en seger mot Eintracht Frankfurt i returen. Napolis säsong är minst sagt imponerande och med ligaguldet i princip säkrat kommer de med stor sannolikhet också nå kvartsfinal i Champions League. Det är i alla fall vad vi tror efter 2-0 borta mot Frankfurt i första mötet.

Frankfurt har tappat formen

Eintracht Frankfurt har tappat formen och har ingen seger på de fyra senaste matcherna. Efter förlusten mot Napoli i första åttondelsfinalen har de förlorat mot RB Leipzig samt spelat oavgjort mot Wolfsburg och Stuttgart i Bundesliga. Nu återstår det att se vad som händer i Neapel för klubben som vann Europa League förra säsongen. Kan de stå för en sensation och vinna matchen?

Napoli vinner igen

Den italienska storklubben gör sin bästa säsong på många år och ingenting tyder på att det skulle avta. Med tanke på hur fin form de har och hur starka de är på hemmaplan tror vi det vinner returmötet också. Det visar oddsen hos svensk betting med all tydlighet. Vi tror att de vinner matchen och spelar de som segrare till oddset 1,45 hos Betsafe.

Vårt speltips: Napoli vinner returmötet till oddset 1,45 hos Betsafe.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsafe och spela på Champions League.