Napoli vs Juventus – Speltips Serie A

Vilket möte viNapoli vs Juventus Serie A oddstips har att se fram emot i Serie A mellan Napoli och Juventus. Ettan tar emot tvåan i tabellen och det kommer att bli fullspäckat med känslor i Neapel under fredagskvällen. Napoli ligger sju poäng före Juventus och en seger skulle därmed öka avståndet till tio poäng, och ett rejält grepp om guldet. Men en vinst för Juventus skulle innebära att de helt plötsligt har guldvittring då de bara ligger fyra poäng bakom, något som kändes orimligt för några månader sedan.

Datum: 13 januari 2023
Avspark: 20:45
Arena: Stadio Diego Armanda Maradona (Neapel)
Domare: D Coveri (Italien)

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Serie A

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Napoli är favoriter

Napoli är favoriter enligt oddsen och hoppas kunna sa sin första ligatitel sedan 1989/90. En seger mot Juventus skulle helt klart innebära att de närmar sig med stormsteg. Avståndet är just nu sju poäng men det var tio poäng efter VM 2022. Men efter förlusten borta mot Inter den 4 januari krympte avståndet till sju poäng. Men Napoli vann sin senaste match med 2-0 borta mot Sampdoria.

Juventus hoppas kunna vinna

Juventus har visat en ruskig form i Serie A efter den katastrofala inledningen på säsongen som gjorde att laget halkade efter i Serie A samtidigt som de också åkte ur Champions League. Men i Serie A nu har laget åtta raka segrar. Dock har de inte mött något riktigt svårt lag med undantag för matchen mot Inter i november.

Vi tror det blir tight

Med tanke på hur bra båda lagen är tror vi att det kommer att bli en mycket jämn match. Det är lagen i tabellen som har släppt in färst antal mål. Juventus har endast släppt in sju mål på 17 matcher men Napoli har gjort 39 mål mot Juventus 26. Oddsen hos svensk betting visar på att det blir målsnålt. Vi spelar under 2,5 mål till oddset 1,73 hos Betsson.

Vårt speltips: Under 2,5 mål till oddset 1,73 hos Betsson.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Serie A

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller