Napoli vs PSG – Champions League

neapel loggaDags för Champions League-vecka och det är inga dåliga matcher som den fjärde omgången i gruppspelet bjuder på. Under tisdagen vänder vi att fokusera på den högintressanta matchen mellan Napoli och PSG, två lag som tillsammans med Liverpool har siktet inställt på att ta sig vidare från gruppen. Klockan 21:00 drar matchen igång på Stadio San Paolo i Neapel.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos Bethard

Hemmalaget Napoli

Napoli har inlett säsongen väldigt bra och har bara två förluster på hela tävlingssäsongen. I Champions League har man besegrat Liverpool men fick bara oavgjort mot Röda Stjärnan. I förra matchen mot PSG hade man 2-1 när klockan tickade över 90 minuter men tack vare ett sent mål av Di Maria fick man ”bara” 2-2 borta mot PSG. Nu satsar laget på att vinna matchen vilket skulle vara lagets första seger någonsin mot PSG. Förvänta er en galen stäming på San Paolo som alltid lyfter fram sitt lag mot nya höjder.

Bortalaget PSG

I ligaspelet har PSG gått som på räls. Man har vunnit samtliga 12 inledande matcher och står på maximala 36 poäng och en målskillnad på 41-7. I Champions League har man inte imponerat på samma sätt med förlust mot Liverpool och kryss hemma mot Napoli. Den enda segern i årets turnering har kommit mot Röda Stjärnan. Förlust mot Napoli och PSG är illa ute, framförallt om Liverpool vinner sin match. Då är man fyra poäng från slutspel med endast två matcher kvar i gruppspelet.

Så här tänker vi

Det är två målglada lag som drabbar samman i Neapel. Senaste mötet slutade 2-2 och framförallt PSG har gjort väldigt mycket mål och dessutom släppt in en hel del bollar. Vi tror att målfesten fortsätter även under tisdagskvällen och väljer därför att spela över 2,5 mål till oddset 1,52 hos Bethard.

Vårt speltips: Över 2,5 mål i matchen mellan Napoli och PSG till oddset 1,52 hos Bethard

Mats Andersson – Redaktör svenskbetting.com