Nashville Predators vs Pittsburgh Penguins – Stanley Cup

Hemmalaget Nashville Predators

Nashville Predators gjorde det som behövdes göras i den förra matchen och man vann den övertygande med 5-1. Det blev lite islossning efter deras 2-1 mål och sedan följdes det upp med några snabba mål och matchen var egentligen avgjord långt innan slutsignalen. För oss svenskar är det extra roligt då det finns så många svenskar i Nashville Predators att det känns som ett SHL lag. Självklart klappar våra hjärtan lite extra för Nashville Predators med anledningen att så många svenskar spelar där men vi måste titta på det som talar för laget i kvällens match.

Spela hos Nordicbet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Serien som spelats står nu 2-1 till fördel för Pittsburgh så även i den här matchen har Nashville Predators kniven mot strupen och måste leverera än gång till. På hemmaplan är Nashville Predators oerhört starka och det har dem varit hela säsongen. Nu har laget medvind.

Bortalaget Pittsburgh Penguins

Giganterna i NHL som är regerande mästare och som har spelat en mycket svår finalserie fram till finalen. De spelade övertygande på sin hemmaplan och ser fortfarande starka ut. Men på bortaplan och i synnerhet hos Predators ser dem lite korta och borttappade ut. Det kan bero på det fanatiska stöd som publiken ger sitt lag och de drar sig inte för att försöka störa och psyka motståndarlaget.

Så här tänker vi

På hemmaplan är Nashville svårslagna och dem har den sjätte spelaren vilket gör att medvinden blåser starkt idag för laget så vi väljer att spela Nashville Predators för vinst till oddset 2.15 hos Nordicbet

Vårt speltips: Nashville Predators för vinst hos Nordicbet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar