Nashville Predators vs Pittsburgh Penguins – Stanley Cup

Hemmalaget Nashville Predators

Nashville Predators gjorde det som behövdes göras i den förra matchen och man vann den övertygande med 5-1. Det blev lite islossning efter deras 2-1 mål och sedan följdes det upp med några snabba mål och matchen var egentligen avgjord långt innan slutsignalen. För oss svenskar är det extra roligt då det finns så många svenskar i Nashville Predators att det känns som ett SHL lag. Självklart klappar våra hjärtan lite extra för Nashville Predators med anledningen att så många svenskar spelar där men vi måste titta på det som talar för laget i kvällens match.

Spela hos Nordicbet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Serien som spelats står nu 2-1 till fördel för Pittsburgh så även i den här matchen har Nashville Predators kniven mot strupen och måste leverera än gång till. På hemmaplan är Nashville Predators oerhört starka och det har dem varit hela säsongen. Nu har laget medvind.

Bortalaget Pittsburgh Penguins

Giganterna i NHL som är regerande mästare och som har spelat en mycket svår finalserie fram till finalen. De spelade övertygande på sin hemmaplan och ser fortfarande starka ut. Men på bortaplan och i synnerhet hos Predators ser dem lite korta och borttappade ut. Det kan bero på det fanatiska stöd som publiken ger sitt lag och de drar sig inte för att försöka störa och psyka motståndarlaget.

Så här tänker vi

På hemmaplan är Nashville svårslagna och dem har den sjätte spelaren vilket gör att medvinden blåser starkt idag för laget så vi väljer att spela Nashville Predators för vinst till oddset 2.15 hos Nordicbet

Vårt speltips: Nashville Predators för vinst hos Nordicbet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com