Nederländerna vs Argentina – Speltips VM 2022

Av dLionel Messi Argentina speltips VM 2022e nationer som är kvar i VM 2022 är det nog Nederländerna och Argentina som bjudit på den tråkigaste fotbollen. Argentina med sitt ständiga destruktiva passningsspel och Nederländerna som inte imponerat offensivt. Allting tyder på en målsnål och händelsefattig match men det återstår att se hur det blir med den saken. Förhoppningsvis kan vi få se på någorlunda underhållning när lagen drabbar samman.

Hämta en oddsbonus hos Hajper och spela på VM 2022

 18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Nederländerna vill ett steg längre

Nederländerna har haft den enklaste vägen till kvartsfinal av samtliga nationer i detta VM-slutspel. Nationen hade en extremt enkel grupp med Senegal, Qatar och Ecuador. Därefter mötte de USA i en åttondelsfinal. Det var första gången som de stod för en bra prestation i detta VM när de rättvist vann med 3-1 mot ett USA som dock inte klarade av grunderna i försvarsspel. Nu återstår det att se hur laget reagerar när de för första gången har en riktigt svår motståndare i detta VM och oddsen hos svensk betting håller laget som något av underdogs.

Argentina är svåra att tolka

Förlusten mot Saudiarabien i premiären var en chock men därefter har Argentina vunnit tre raka matcher mot Mexiko, Polen och Australien. Detta har de gjort utan att imponera särskilt mycket spelmässigt samtidigt som ingen av motståndaren har hållit hög internationell klass. Vi tror att även om Argentina tar sig vidare så blir det respass i semifinalen mot Brasilien eller Kroatien.

Vem vinner det spännande mötet?

Argentina är favoriter inför matchen mot Nederländerna och frågan är om de kan ta sig vidare till semifinal i Lionel Messis sista VM? Det blir helt klart intressant att föreställa sig en semifinal mellan Brasilien och Argentina men vi tror Nederländerna kan överraska och ta matchen till förlängning. Därför spelar vi oavgjort i kvartsfinalen mellan Nederländerna och Argentina till oddset 3,10 hos Hajper.

Vårt speltips: Oavgjort under ordinarie tid till oddset 3,10 hos Hajper.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Hajper och spela på VM 2022

 18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller