Nederländerna vs Georgien – Speltips U21-EM

Det är verkligen en spännandNederländerna vs Georgien - Speltips U21-EMe match som väntar i den sista gruppspelsomgången i U21-EM. Georgien har överraskat på hemmaplan och tagit fyra poäng på de två inledande matcherna då de vunnit mot Portugal och spelat 2-2 mot Belgien. Nu återstår det att se om de har vad som krävs för att ta poäng mot Nederländerna och säkra en plats i kvartsfinal. Nederländerna är klara favoriter om vi tittar på oddsen men samtidigt har Georgien tagit fler poäng mot samma motståndare än sin motståndare. 

Datum: 27 juni 18:00
Avspark: 18:00
Arena: Boris Paichadze Dinamo Arena (Tbilisi)

Hämta en oddsbonus hos Bethard

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Nederländerna är favoriter 

Nederländerna, med flera stjärnor från Eredivisie, må spela på bortaplan men de är klara favoriter om vi tittar till oddsen. Skulle laget misslyckas med att vinna är de utslagna ur turneringen. De har endast tagit två poäng på de inledande två matcherna. I första möte mot Belgien spelade de 0-0 och därefter fick de 1-1 mot Portugal efter en sen kvittering av Brobbey. Det gör att om laget förlorar eller spelar oavgjort är de utslagna. 

Georgien har imponerat stort

Georgien har fördel av hemmaplan men fick en mardrömsgrupp med Portugal, Belgien och Nederländerna. Men efter fyra poäng på de två inledande matcherna är de en poäng för att ta sig vidare till kvartsfinal. I premiären mot Portugal vann de med 2-0. Därefter visade laget på stor moral mot Belgien och hämta upp 0-2 till 2-2 efter att Gulashvili kvitterat i den 87:e minuten. 

Vem tar sig vidare?

Det är vinna eller försvinna som gäller för Nederländerna medan Georgien kliver in i matchen med vetskapen att poäng räcker för att ta sig vidare. Georgien kan också ta sig vidare vid förlust så länge Belgien inte vinner mot Portugal. Därför blir det säkerligen en dramatisk upplösning i Grupp A. Räkna med spänning hela vägen till matchminut 90. Vi tror att Georgien är tillräckligt starka för att ta poäng. Därför spelar vi Georgien som vinnare till oddset 5,25 hos Bethard.

Vårt speltips: Georgien vinner mot Nederländerna till odds 5,25 hos Bethard.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Bethard

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller