Nederländerna vs Qatar – Speltips VM 2022

Nederländerna vs Qatar speltips VM 2022Nederländerna är i praktiken klara för åttondelsfinal men behöver vinna mot Qatar för att vinna Grupp A. De flesta lär därför knappa in Ecuador – Senegal istället som betyder betydligt mer än matchen mellan Nederländerna – Qatar. Värdnationen är redan ute ur turneringen vilket ingen annan värdnation varit efter två spelade matcher. Nu är frågan om Nederländerna kan ta en komfortabel seger som förväntat eller om Qatar ska bli första värdnation någonsin att inte ta poäng.

Datum: 29 november 2022
Avspark: 16:00
Arena: Al Bayt Stadium (Al Khor)
Domare: B Gassama (Gambia)

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Nederländerna hade flyt senast

Det har inte direkt varit någon fartfylld och magnifik fotboll som Nederländerna bjudit på i detta VM. Laget har varit direkt svagt och mycket tyder på att de inte går allt för långt. Men så länge de inte förlorar mot turneringens sämsta lag så kommer de i alla fall gå till åttondelsfinal. Men matchen mot Ecuador gav betydligt mer att önska.

Det sista vi ser av Qatar

Qatars två prestationer har varit direkt pinsamma. Visst såg det något bättre ut i den andra matchen mot Senegal då Qatar i alla fall gjorde ett mål. Men de förlorade välförtjänt. De har brutit många rekord i detta VM. Första nation någonsin att förlora sin premiärmatch och första värdnation någonsin att bli utslagna efter två omgångar. Ska de nu bli första värdnation att få noll poäng också? Mycket tyder på detta.

Nederländerna vinner komfortabelt

Även om Nederländerna inte spelar den roligaste fotbollen tror vi att de vinner komfortabelt. Ingenting tyder på något annorlunda vilket oddsen inom svensk betting också visar. Därför spelar vi också att Nederländerna kommer att vinna matchen till oddset 1,22 hos Betsson.

Vårt speltips: Nederländerna vinner mot Qatar till oddset 1,22 hos Betsson.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller