Nederländerna vs Sverige – VM Kval

Hemmalaget Nederländerna

För Nederländernas del ser det väldigt mörkt ut för att ta sig vidare mot VM nästa år i Ryssland. Förutom att de måste spela sin bästa fotboll måste de också vinna dagens match med mer än åtta måls skillnad. Normalt sett helt omöjligt att göra mot bättre lag som inte slutar spela bara för att det har trillat in någon boll i eget mål.

Spela hos Comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Nu verkar det som om Nederländerna för andra turneringen i rad missar en större turnering och vi tror detta kommer få konsekvenser med både ledarbyten men också byten på vissa äldre spelare. Det är dags för dem att ta in nya hungriga spelare som är sugna på mästerskap.

Bortalaget Sverige

I den här gruppen trodde alla att det skulle vara Sverige och Nederländerna som rent matematiskt skulle göra upp om andraplatsen. Idag avgörs just andraplatsen men förmodligen gjorde Sverige det avgörande rycket när de vann mot Luxemburg med hela 8-0. Detta gör nu att de inte behöver förta sig mot Nederländerna utan kan fokusera helt och fullt på sitt försvarsspel.

Den spelare som har stuckit ut i kvalspelet nu när laget spelar utan Zlatan Ibrahimovic är Marcus Berg. Med hans fyra mål mot Luxemburg har han gjort hela åtta mål på åtta matcher. Det är bra siffror för vilken anfallare som helst.

Så här tänker vi

Vi tror det blir många mål från båda lagen så vi väljer att spela Över 2.5 mål och båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos Comeon

Vårt speltips: Över 2.5 mål och båda lagen gör mål hos Comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com