Nederländerna vs USA – Speltips VM 2022

Nederländerna ochUSA speltips åttondelsfinal VM 2022 USA är först ut och ska spela åttondelsfinal och det kommer säkerligen att bli en spännande match mellan två lag där det känns ovisst. Nederländerna är favoriter enligt oddsen men samtidigt har de inte imponerat under detta VM. Däremot har USA varit en positiv överraskning som med ett ungt och flytande lag tagit sig vidare från gruppen. Nu återstår det att se hur det slutar i denna intressanta åttondelsfinal.

Datum: 3 december 2022
Avspark: 16:00
Arena: Khalifa International Stadium (Doha)
Domare: W Sampaio (Brasilien)

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på VM 2022 

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Nederländerna har varit en besvikelse

Att Nederländerna vann n in grupp hade snarare att göra med svagt motstånd. Laget vann sin premiär mot Senegal med 2-0 men det satt långt inne. Det följde de upp med att spela 1-1 mot Ecuador. I sista matchen mot turneringens sämsta lag Qatar lyckades Nederländerna vinna med 2-0. Nu kommer en tuffare prövning när det är USA som står för motståndet. Ett lag som positivt överraskat i detta VM.

USA är underdogs

USA har växt in i denna turneringen. Premiären mot Wales var ingen höjdare men därefter spelade laget 0-0 mot England. I tredje matchen var det Iran i ett politiskt laddat möte som gällde. Då lyckades USA vinna med 1-0 men hade bud på mer. Det unga mittfältet har imponerat under turneringen och USA spelar med mycket fart. Med storstjärnan Pulicic kan det finnas läge för skräll i den första åttondelsfinalen av VM 2022.

Vem vinner matchen?

Det kommer säkerligen att bli en spännande match mellan Nederländerna och USA. Oddsen inom svensk betting håller Nederländerna som klara favoriter. Vi tror dock det kan bli en skräll men att det avgörs i förlängning. Därför spelar vi oavgjort till oddset 3,30 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Det blir förlängning i matchen mellan Nederländerna – USA till oddset 3,30 hos Leovegas.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på VM 2022 

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller