New England Patriots vs Detroin Lions – NFL

Brady TomTom Brady åker till Eminems hemstad när Detroit Lions tar emot New England Patriots på Monday Night Football. Detroit har fått en tuff start och lär inte kunna konkurrera med favoriterna Packers och Vikings i den AFC North. Patriots är som vanligt favoriter men förlorade förra matchen överraskande mot Jacksonville Jaguars.

Hemmalaget Detroit Lions

Lions når nästan aldrig slutspel och det lär inte bli någon Super Bowl för de ljusblå den här säsongen heller. Man ser inte särskilt starka ut och har inlett säsongen med två raka förluster mot mediokert motstånd. I premiären blev New York Jets alldeles för svåra när man blev dunderkrossade med 17-48 trots hemmaplan. I andra matchen borta mot San Fransisco gick det inte mycket bättre även om det var en jämnare match. Med tre poängs marginal fick Lions se sig besegrade.

Bortalaget New England Patriots

New England Patriots är alltid en favorit till att vinna Super Bowl och ännu en säsong leds man av Tom Brady, den spelaren med flest Super Bowl-ringar i historien tillsammans med Charles Haley. Båda har fem titlar var. Ska det bli en sjätte ring för Tom Brady vet vi inte förrens 2019. Nu gäller det dock att fokusera på grundsäsongen för att bli seedade inför slutspelet. Matchen mot Detroit Lions ska man bara vinna utan några större problem och Brady lär uttöka sina fem touchdown passes han har hittills under säsongen.

Så här tänker vi

Lions ser svagare ut än på länge och Patriots är alltid med och slåss om Super Bowl. Efter en oväntad förlust är det upp till Brady och gänget att studsa tillbaka, något vi tror man också klarar. Vi tror att Patriots klarar att vinna matchen och väljer därför att spela på seger för New England Patriots till oddset 1,35 hos Mobilebet.

Vårt speltips: Patriots vinner borta mot Lions till oddset 1,35 hos Mobilebet

Mats Andersson – Redaktör svenskbetting.com