New Jersey Devils vs Carolina Hurricanes – NHL

Hemmalaget New Jersey Devils

new-jersey-devils-vs-carolina-hurricanesNew Jersey Devils har varit ett medelmåttigt lag så här långt in i säsongen men man fick en fin vinst mot dagens motståndare Carolina Hurricanes med 4-1 på bortaplan. Målvakten Keith Kinkaid storspelade och stoppade alla skott utom ett.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Lagets anfallsstjärna i matchen mot Carolina Hurricanes var New Jerseys Michael Cammalleri som gjorde ett äkta hat-trick i matchen. Andy Green gjorde det fjärde målet och det var hans första det här året. Försvarsspelet rankas på 7de plats och man släpper in 2.27 mål per match.

 

Bortalaget Carolina Hurricanes

De som har lagt spelschemat för året har inte varit snälla mot Carolina Hurricanes då man är inne på den nionde bortamatchen av tolv möjliga. Resultaten har inte heller kommit på det viset man hade hoppats på innan säsongen drog igång.

I söndags förlorade man mot dagens motståndare och man är säkert ute efter revansch. Carolina Hurricanes enda mål gjordes av Andrej Nestrasil och det var han första mål för året. Skottstatistiken vann Carolina Hurricanes med 34-21 men man fick inte in några fler mål bakom målvakten Keith Kinkaid.

Så här tänker vi

Visserligen vann New Jersey i förra matchen mellan lagen och vi tror att de vinner även den här matchen och spelar New Jersey Devils för Vinst till oddset 1.85 hos LeoVegas

Vi spelar: Vinst för New Jersey Devils hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com