Newcastle vs Tottenham – Premier League

Hemmalaget Newcastle

Newcastle studsade tillbaka till Premier League efter endast en säsong i division två. Det var väntat med det talangfulla och unga lag som dem hade och dessutom så hade dem Rafa Benitez som tränare under hela säsongen. Den före detta Liverpool tränaren är fortfarande kvar i Newcastle men det finns rykten om otålighet på grund av att det inte har gjorts några större nyförvärv inför den kommande säsongen.

Spela hos Nordicbet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Trots det så är alla i laget övertygade att det skall gå bra i år. Det återstår att se för motståndet i Premier League är något helt annat än det dem hade i division två förra säsongen.

Bortalaget Tottenham

Tottenham har inte värvat en enda spelare den här sommaren medan alla deras förmodade motståndare har tagit fram de stora pengarna i jakten på en titel. Men de har lyckats behålla sina stjärnspelare i Harry Kane, Dele Alli, Christian Eriksen och Eric Drier. Men med tanke på att de inte kunde vinna ligan förra året med samma laguppställning och att de andra klubbarna har förstärkt med bättre spelare så känns Tottenhams svagare i år och de kommer få det svårare att vinna ligan.

Så här tänker vi

Kanske kan Newcastle vinna den här första matchen på sin hemmaplan där de var starka förra året men vi har valt att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos Nordicbet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Nordicbet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com