Newcastle vs Tottenham – Premier League

Hemmalaget Newcastle

Newcastle studsade tillbaka till Premier League efter endast en säsong i division två. Det var väntat med det talangfulla och unga lag som dem hade och dessutom så hade dem Rafa Benitez som tränare under hela säsongen. Den före detta Liverpool tränaren är fortfarande kvar i Newcastle men det finns rykten om otålighet på grund av att det inte har gjorts några större nyförvärv inför den kommande säsongen.

Spela hos Nordicbet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Trots det så är alla i laget övertygade att det skall gå bra i år. Det återstår att se för motståndet i Premier League är något helt annat än det dem hade i division två förra säsongen.

Bortalaget Tottenham

Tottenham har inte värvat en enda spelare den här sommaren medan alla deras förmodade motståndare har tagit fram de stora pengarna i jakten på en titel. Men de har lyckats behålla sina stjärnspelare i Harry Kane, Dele Alli, Christian Eriksen och Eric Drier. Men med tanke på att de inte kunde vinna ligan förra året med samma laguppställning och att de andra klubbarna har förstärkt med bättre spelare så känns Tottenhams svagare i år och de kommer få det svårare att vinna ligan.

Så här tänker vi

Kanske kan Newcastle vinna den här första matchen på sin hemmaplan där de var starka förra året men vi har valt att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos Nordicbet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Nordicbet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar