Newcastle vs Leicester – Premier League

Hemmalaget Newcastle

Newcastle fortsatte sin väg neråt när de i helgen som gick fick stryk av Chelsea på bortaplan med 3-1. Resultatet är kanske inte det värsta utan det faktum att de inte har vunnit några av de sex senaste matcherna är än värre. Av dessa sex matcher är fem också förluster.

Försvarsspelet chockar oss med 12 insläppta mål på de senaste fyra matcherna och bara fyra mål framåt under samma period. Föga förvånande har det gjort att Newcastle seglat ner till en femtondeplats i Premier League. Nu är det bara fem poäng mellan dem och nedflyttningsplatserna.

Bortalaget Leicester

Leicester har en omvänd formkurva och de är inne i en bra form just nu. Tvärtom mot säsongsinledningen som var bedrövligt svag. De vann över Burnley i förra helgen och mer imponerande över Tottenham innan den matchen.

Nu har de fem vinster på de senaste åtta matcherna och av dem är bara en match förlorad. Detta gör att de just nu befinner sig på en niondeplats i Premier League. Nu är det nio poäng upp till topp fyra platserna och spel i Europa nästa säsong.

Så här tänker vi

Newcastle är inne i en dålig form just nu. Leicester är tvärtom inne i en bra form och dessutom har Vardy börjat hitta nätet igen. Vi väljer att spela Vinst för Leicester och pengarna tillbaka vid oavgjort till oddset 2.10 hos Ladbrokes

Vårt speltips: Vinst för Leicester och pengarna tillbaka vid oavgjort till oddset 2.10 hos Ladbrokes

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com