Newcastle vs Leicester – Premier League

Hemmalaget Newcastle

Newcastle fortsatte sin väg neråt när de i helgen som gick fick stryk av Chelsea på bortaplan med 3-1. Resultatet är kanske inte det värsta utan det faktum att de inte har vunnit några av de sex senaste matcherna är än värre. Av dessa sex matcher är fem också förluster.

Försvarsspelet chockar oss med 12 insläppta mål på de senaste fyra matcherna och bara fyra mål framåt under samma period. Föga förvånande har det gjort att Newcastle seglat ner till en femtondeplats i Premier League. Nu är det bara fem poäng mellan dem och nedflyttningsplatserna.

Bortalaget Leicester

Leicester har en omvänd formkurva och de är inne i en bra form just nu. Tvärtom mot säsongsinledningen som var bedrövligt svag. De vann över Burnley i förra helgen och mer imponerande över Tottenham innan den matchen.

Nu har de fem vinster på de senaste åtta matcherna och av dem är bara en match förlorad. Detta gör att de just nu befinner sig på en niondeplats i Premier League. Nu är det nio poäng upp till topp fyra platserna och spel i Europa nästa säsong.

Så här tänker vi

Newcastle är inne i en dålig form just nu. Leicester är tvärtom inne i en bra form och dessutom har Vardy börjat hitta nätet igen. Vi väljer att spela Vinst för Leicester och pengarna tillbaka vid oavgjort till oddset 2.10 hos Ladbrokes

Vårt speltips: Vinst för Leicester och pengarna tillbaka vid oavgjort till oddset 2.10 hos Ladbrokes

Lämna en kommentar