Newcastle vs Liverpool – Speltips Premier League

spelar DärförDet är inte ofta Newcastle kliver in som favoriter inför ett möte mot Liverpool men inför söndagens möte är detta exakt vad som är fallet. Newcastle ligger fyra i Premier League och ska också spela final i EFL Cup den 26 februari. En fin säsong alltså för de svartvitrandiga. Liverpool däremot har inte varit något kul att se. Fansen på Anfield har vant sig vid framgångar de senaste åren men säsongen 2022/23 kommer knappast bidra med några positiva minnen. En förlust mot Newcastle och laget är 12 poäng från spel i Champions League nästa säsong.

Datum: 18 februari 2023
Avspark: 18:30
Arena: St. James Park (Newcastle)
Domare: A Taylor (England)

Hämta en oddsbonus hos Casumo och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Newcastle är favoriter enligt oddsen

Tittar vi på oddsen inom svensk betting är det Newcastle som är favoriter, om än knappt. Newcastle har endast förlorat en match under säsongen vilket inget annat lag kan stoltsera med. Men laget har också flest kryss med hela elva stycken och därmed är avståndet till toppen tio poäng. På de sex senaste matcherna i PL har laget fem oavgjorda och en seger.

Liverpool fick en viktig seger i derbyt

Under tisdagskvällen bröt Liverpool den negativa trenden som inneburit fyra matcher utan seger i Premier League. Laget passade också på att åka ur FA-cupen mot Brighton och därmed är det bara Champions League som kan rädda säsongen. Ska de ha någon som helst chans på spel i CL nästa säsong behöver de ta tre poäng borta mot Newcastle, något Liverpool faktiskt gjort. De van nämligen mötet i augusti mellan lagen vilket var senaste gången Newcastle förlorade en match i Premier League.

Vem vinner?

Vi tror att det kommer att bli en jämn tillställning. Vi har vant oss vid att Newcastle kryssar sig fram i tabellen och mycket talar för att det också blir fallet mot Liverpool. Därför spelar vi spelar X till oddset 3,50 hos Casumo.

Vårt speltips: Matchen mellan Newcastle och Liverpool slutar oavgjort till oddset 3,50 hos Casumo.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Casumo och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller