Newcastle vs Manchester City – Premier League

Hemmalaget Newcastle

Newcastle lyckades avsluta en trist förlustsvit genom att vinna en spännande match mot West Ham med 3-2. Det hade gått nio matcher sedan man vann senast så de tre poängen var säkert välkomna. Faran är inte över för Newcastle för det, utan de befinner sig på en femtondeplats med bara två poäng upp på lagen under nedflyttningsstrecket.

Spela hos Betser och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Att bygga vidare på vinsten senast är ett måste men tyvärr möter de ett av världens starkaste lag. De får nog mest koncentrera sig på sitt försvarsspel och vara glada om de kan ta en poäng med sig från matchen.

Bortalaget Manchester City

Citizens fortsatte sin marsch mot en ligatitel i lördags med en komfortabel vinst över Bournemouth med 4-0. Dessförinnan tog de sig vidare i Ligacupen genom straffläggning.

Vinstsviten i Premier League är nu uppe på 17 matcher vilket är löjligt bra. Vi ser en förlust komma förr eller senare för varje ny vunnen match. På schemat efter den här matchen finns Crystal Palace och Watford så sviten kan nog fortsätta till 20 matcher. På bortaplan har de inte slarvat utan vunnit samtliga matcher med många mål. De flesta av matcherna på bortaplan har vunnits med minst tre mål.

Så här tänker vi

Newcastle får nog mest koncentrera sig på att försvara sig. Manchester City är ett alldeles för bra lag och är storfavoriter till segern idag. Vi väljer att spela Vinst för Manchester City och Över 2.5 mål till oddset 1.70 hos Betser

Vårt speltips: Manchester City och Över 2.5 mål hos Betser

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com