Newcastle vs Manchester City – Premier League

Hemmalaget Newcastle

Newcastle lyckades avsluta en trist förlustsvit genom att vinna en spännande match mot West Ham med 3-2. Det hade gått nio matcher sedan man vann senast så de tre poängen var säkert välkomna. Faran är inte över för Newcastle för det, utan de befinner sig på en femtondeplats med bara två poäng upp på lagen under nedflyttningsstrecket.

Spela hos Betser och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Att bygga vidare på vinsten senast är ett måste men tyvärr möter de ett av världens starkaste lag. De får nog mest koncentrera sig på sitt försvarsspel och vara glada om de kan ta en poäng med sig från matchen.

Bortalaget Manchester City

Citizens fortsatte sin marsch mot en ligatitel i lördags med en komfortabel vinst över Bournemouth med 4-0. Dessförinnan tog de sig vidare i Ligacupen genom straffläggning.

Vinstsviten i Premier League är nu uppe på 17 matcher vilket är löjligt bra. Vi ser en förlust komma förr eller senare för varje ny vunnen match. På schemat efter den här matchen finns Crystal Palace och Watford så sviten kan nog fortsätta till 20 matcher. På bortaplan har de inte slarvat utan vunnit samtliga matcher med många mål. De flesta av matcherna på bortaplan har vunnits med minst tre mål.

Så här tänker vi

Newcastle får nog mest koncentrera sig på att försvara sig. Manchester City är ett alldeles för bra lag och är storfavoriter till segern idag. Vi väljer att spela Vinst för Manchester City och Över 2.5 mål till oddset 1.70 hos Betser

Vårt speltips: Manchester City och Över 2.5 mål hos Betser

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com