Newcastle vs Manchester United – Speltips Premier League

EttAlexander Isak Newcastle speltips Man Utd högintressant möte väntar i Premier League mellan Newcastle United och Manchester United. Båda lagen är i verkligt behov av att vinna. Manchester Unitedkan ta ett rejält grepp om tredjeplatsen om de vinner då de i så fall är sex poäng före Newcastle. Men Newcastle kliver upp som trea om de vinner så det är en match som betyder mycket för lagen. Vem går vinnande av reprisen från Carabao Cup-finalen? Räkna oavsett vilket med en spännande match i Newcastle.

Datum: 2 april 2023
Avspark: 17:30
Arena: St. James Park (Newcastle)
Domare: S Attwell (England)

Hämta en oddsbonus hos Expekt och spela på Premier League

Newcastle har revansch att kräva

Newcastle söker revansch efter att ha förlorat finalen av EFL Cup mot Manchester United för en dryg månad sedan. Nu har de chansen att gå förbi United vid en seger på hemmaplan. Men det blir ingen enkel uppgift trots att Newcastle har två raka segrar. Glädjande för svensk del är att Alexander Isak gjort tre mål på dessa två matcher. 

Manchester United har gått trögt i Premier League 

Visserligen ligger laget trea i Premier League, är i kvartsfinal i Europa League, semifinal i FA-cupen och har vunnit Carabao Cup. Men i Premier League fick United endast oavgjort mot Southampton senast samtidigt som de dessförinnan förlorade mot Liverpool med 0-7. Därför har avståndet till övriga Champions League-jagande klubbar krympt avsevärt. 

Blir en tight match 

Det har varit jämna och täta matcher när dessa lagen ställts mot varandra under säsongen. Oddsen hos svensk betting visar också på att det blir jämnt även om Newcastle är något av favoriter. Vi tror på en tät match med två lag som inte vill förlora. Därför spelar vi under 2,5 mål till oddset 1,95 hos Expekt.

Vårt speltips: Under 2,5 mål till oddset 1,95 hos Expekt.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Expekt och spela på Premier League