Nice vs Lyon – Frankrike

Hemmalaget Nice

nice-vs-lyonHelt klar den mest sevärda matchen i den Franska ligan den här helgen.  Topplaget Nice som kommer att försöka bevara sin segersvit . De flesta trodde nog att Paris Saint Germain återigen skulle leda ligan och eventuellt vinna den också men nu leder Nice ligan efter 8 matcher.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Även om Nice är nuvarande ledare av Ligue 1 så är man inte något nytt Leicester direkt utan man har under lång tid tillhört toppen i Ligue 1. Förra årets tränare har gått till Southampton och istället tog Nice in tränaren Lucien Favre från Borussia Mönchengladbach och så här långt har både tränaren och laget gjort allt rätt.

Bortalaget Lyon

Lyon som slutade på andraplats förra säsongen har haft det kämpigare i inledningen till den här då man har förlorat 3 matcher redan.  Man har dessutom inte vunnit på bortaplan ännu och man har bara två vinster på sitt konto.

Nu ligger de 7 poäng från toppen och man kommer att vara desperata i sina försök att täppa till detta tapp i den här matchen. Det är väldigt stor skillnad på att ligga 4 poäng bakom ledarna eller vara hela 10 poäng bakom.

Så här tänker vi

Vi tror på Nice i den här matchen och spelar Nice för vinst till oddset 1.68 hos mybet

Vi spelar: Vinst för Nice hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar