Nice vs Lyon – Frankrike

Hemmalaget Nice

nice-vs-lyonHelt klar den mest sevärda matchen i den Franska ligan den här helgen.  Topplaget Nice som kommer att försöka bevara sin segersvit . De flesta trodde nog att Paris Saint Germain återigen skulle leda ligan och eventuellt vinna den också men nu leder Nice ligan efter 8 matcher.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Även om Nice är nuvarande ledare av Ligue 1 så är man inte något nytt Leicester direkt utan man har under lång tid tillhört toppen i Ligue 1. Förra årets tränare har gått till Southampton och istället tog Nice in tränaren Lucien Favre från Borussia Mönchengladbach och så här långt har både tränaren och laget gjort allt rätt.

Bortalaget Lyon

Lyon som slutade på andraplats förra säsongen har haft det kämpigare i inledningen till den här då man har förlorat 3 matcher redan.  Man har dessutom inte vunnit på bortaplan ännu och man har bara två vinster på sitt konto.

Nu ligger de 7 poäng från toppen och man kommer att vara desperata i sina försök att täppa till detta tapp i den här matchen. Det är väldigt stor skillnad på att ligga 4 poäng bakom ledarna eller vara hela 10 poäng bakom.

Så här tänker vi

Vi tror på Nice i den här matchen och spelar Nice för vinst till oddset 1.68 hos mybet

Vi spelar: Vinst för Nice hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com