Nigeria vs Argentina – Fotbolls-VM 2018

Nigeria lineupAfrikanska Nigeria ställs mot fiaskolaget hittills, Argentina. Lionel Messis lag står på en poäng inför avslutande gruppmatchen och blir det inte en seger idag är laget ute ur VM redan i gruppspelet. Historien talar för Argentina men formen talar för Nigeria. De sistnämnda stod för en bra insats mot Island när man vann med 2-0. Argentina i förra matchen? 0-3 mot Kroatien!

Hämta din välkomstbonus på 125% upp till 1250 kronor hos Bethard

Hemmalaget Nigeria

Nigeria har en besvikelse i öppningsmatchen mot Kroatien. Även om kroaterna varit oerhört bra i detta VM bjöd inte Nigeria upp till dans alls. Inför matchen mot Island ändrade tränaren taktiken till 3-5-2 och effekten syntes direkt. Laget vann komfortabelt med 2-0 och inför kvällens drabbning är man på andra plats i gruppen och en andra raka åttondelsfinal i VM. En poäng räcker för att gå vidare så länge Island inte vinner med två mål över Kroatien. Håll extra koll på Nigerias tröjor som är VM:s snyggaste!

Bortalaget Argentina

Argentina har inte imponerat under VM och hittills bara tagit en poäng. Mot Kroatien blev han totalt utspelade och det har pratats om en spricka mellan spelarna och tränaren Sampaoli. Det har gått så långt att det spridits rykten i media om att tränaren tappat omklädningsrummet och att det nu är spelarna som bestämmer istället. Hur mycket sanning som ligger i ryktena kommer vi inte få veta då samtliga parter har gått ut och förnekat det.

Så här tänker vi

Det kommer bli att en oerhörd tuff och tät match där Nigeria säkerligen, så länge inte Island leder stort mot Kroatien, är nöjda med en poäng. Räkna med att lagen håller koll på vad som försiggår i den andra matchen och att matchbilden kan påverkas efter detta. Vi tror att det blir en målsnål match där Argentina kommer gå för segern medan Nigeria ligger på försvar. Detta borde innebära en målsnål match och vi väljer att spela under 2,5 mål till oddset 1,62 hos Bethard.

Vårt speltips: Under 2,5 mål i matchen mellan Nigeria och Argentina till oddset 1,62 hos Bethard.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com