Norge vs Vitryssland – Vänskapsmatch

Hemmalaget Norge

Norge vs VitrysslandBåda de här två lagen har fått vila och kika på tv när andra lag spelar fotboll eftersom ingen av dom tog sig vidare till EM spelet. Men nu hoppas man göra bättre ifrån sig inför det stundande VM-kvalet.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Norge som tyvärr missade EM spelet på grund av sin dåliga match mot Ungern som totalt blev 3-1 har efter det spelat flera stycken vänskapsmatcher. Man har slagit både Finland och Island, spelat oavgjort mot Estland och förlorat mot Portugal och Belgien sedan deras kvalificering till VM2016 tog slut.

Bortalaget Vitryssland

Vitrysslands grupp var om man är ärlig svårare än Norges och man hamnade på en 4de plats i gruppspelet till EM. I sin grupp hade man t.ex. Spanien , Slovakien och Ukraina. Man var också långt ifrån en hägrande 3de plats hela 8 poäng bakom.

Man lyckades faktiskt med bedriften att slå Slovakien men den enda andra segern kom mot Makedonien och Luxemburg. Efter kvalificeringsspelet har man vunnit mot Nord-Irland och ett oavgjort resultat mot Montenegro och Armenien.

Så här tänker vi

Förmodligen vill Vitryssland göra en bra insats i dagens match men vi tror Norge blir för svåra och spelar Norge seger till oddset 1.7 hos mybet

Vi spelar: Seger för Norge hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com