Norrköping FF vs AIK – Allsvenskan

Hemmalaget Norrköping FF

Visserligen är det fortfarande tidigt in i säsongen men den här matchen känns viktig eftersom detta är två lag som har slutat tvåa respektive trea förra säsongen, båda lagen med 60 inspelade poäng. Norrköping har startat säsongen bäst och ligger nio poäng före AIK. En vinst idag kan betyda mycket eftersom man bara spelar trettio matcher i Allsvenskan.

Spela hos Leo Vegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Norrköping FF ligger hack i häl på Malmö FF och en vinst idag så är man verkligen med däruppe och utmanar skånelaget. Anfallet har fungerat bra och så har även försvarsspelet fungerat. Det är viktigt för Norrköping FF att ha kommandot i matcherna för det är då man är som bäst.

Bortalaget AIK

AIK har tagit sina vinster i år men de ser ut att ha grymma svårigheter med att göra mål. Så de trepoängare dem har tagit skall de nog vara glada över annars hade deras position i ligan kunnat vara sämre än den är. Eftersom man har ett uttalat mål om att vinna Allsvenskan är det av yttersta vikt att man får igång sitt målskytte snarast, kanske idag? Mot svagare motstånd har man lyckats få in en boll men mot starkare har lag har matcherna oftast slutat 0-0. Det betyder att försvarsspelet fungerar och med det i minnet borde anfallarna känna sig trygga nog att försöka få igång målskyttet igen.

Så här tänker vi

AIKs svåra problem med målskyttet kommer att ställa till det för dem idag så vi väljer att spela Vinst för Norrköping FF till oddset 2.05 hos Leo Vegas

Vårt speltips: Vinst för Norrköping FF hos Leo Vegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com