Norrköping FF vs AIK – Allsvenskan

Hemmalaget Norrköping FF

Visserligen är det fortfarande tidigt in i säsongen men den här matchen känns viktig eftersom detta är två lag som har slutat tvåa respektive trea förra säsongen, båda lagen med 60 inspelade poäng. Norrköping har startat säsongen bäst och ligger nio poäng före AIK. En vinst idag kan betyda mycket eftersom man bara spelar trettio matcher i Allsvenskan.

Spela hos Leo Vegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Norrköping FF ligger hack i häl på Malmö FF och en vinst idag så är man verkligen med däruppe och utmanar skånelaget. Anfallet har fungerat bra och så har även försvarsspelet fungerat. Det är viktigt för Norrköping FF att ha kommandot i matcherna för det är då man är som bäst.

Bortalaget AIK

AIK har tagit sina vinster i år men de ser ut att ha grymma svårigheter med att göra mål. Så de trepoängare dem har tagit skall de nog vara glada över annars hade deras position i ligan kunnat vara sämre än den är. Eftersom man har ett uttalat mål om att vinna Allsvenskan är det av yttersta vikt att man får igång sitt målskytte snarast, kanske idag? Mot svagare motstånd har man lyckats få in en boll men mot starkare har lag har matcherna oftast slutat 0-0. Det betyder att försvarsspelet fungerar och med det i minnet borde anfallarna känna sig trygga nog att försöka få igång målskyttet igen.

Så här tänker vi

AIKs svåra problem med målskyttet kommer att ställa till det för dem idag så vi väljer att spela Vinst för Norrköping FF till oddset 2.05 hos Leo Vegas

Vårt speltips: Vinst för Norrköping FF hos Leo Vegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar