Northampton vs Manchester United – League Cup

Hemmalaget Northampton

northampton-vs-manchester-unitedFör Northamptons del är situationen just nu bara bra. Man gick upp från andraligan förra året och man har gjort ett bra avtryck i förstaligan (League One).  Man har också slagit Premier League motstånd genom att besegra West Ham i League Cup i slutet av Augusti på straffar.

I lördags förlorade man för bara andra gången den här säsongen när Chesterfield slog dom med klara 3-1. Det innebär att man har vunnit 3 matcher, spelat oavgjort 6 gånger och förlorat 2 matcher på 10 matcher den här säsongen.

Bortalaget Manchester United

Manchester United som har inlett på et bra vis har ett par tråkiga veckor bakom sig. Manchester City kom på besök och vann en tät match med 2-1. Sedan förlorade man i veckan som gick mot Feyenoord med 1-0 och man såg mycket bleka ut. Sedan förlorade man även mot Watford i söndags med klara 3-1.

Riktigt så klart som siffrorna 3-1 mot Watford anger var det dock inte. Manchester United hade sina chanser och man var inte alls lika bleka som man var mot Feyenoord. Jose Mourinho kommer med stor säkerhet göra stora förändringar till dagens match då en förlust mot Northampton skulle skada laget rejält.

Så här tänker vi

Vi tror på Manchester United och spelar Manchester United -1.5 Mål till oddset 1.96 hos Ladbrokes.

Vi spelar: Manchester United -1.5 hos Ladbrokes

Lämna en kommentar