Northampton vs Manchester United – League Cup

Hemmalaget Northampton

northampton-vs-manchester-unitedFör Northamptons del är situationen just nu bara bra. Man gick upp från andraligan förra året och man har gjort ett bra avtryck i förstaligan (League One).  Man har också slagit Premier League motstånd genom att besegra West Ham i League Cup i slutet av Augusti på straffar.

I lördags förlorade man för bara andra gången den här säsongen när Chesterfield slog dom med klara 3-1. Det innebär att man har vunnit 3 matcher, spelat oavgjort 6 gånger och förlorat 2 matcher på 10 matcher den här säsongen.

Bortalaget Manchester United

Manchester United som har inlett på et bra vis har ett par tråkiga veckor bakom sig. Manchester City kom på besök och vann en tät match med 2-1. Sedan förlorade man i veckan som gick mot Feyenoord med 1-0 och man såg mycket bleka ut. Sedan förlorade man även mot Watford i söndags med klara 3-1.

Riktigt så klart som siffrorna 3-1 mot Watford anger var det dock inte. Manchester United hade sina chanser och man var inte alls lika bleka som man var mot Feyenoord. Jose Mourinho kommer med stor säkerhet göra stora förändringar till dagens match då en förlust mot Northampton skulle skada laget rejält.

Så här tänker vi

Vi tror på Manchester United och spelar Manchester United -1.5 Mål till oddset 1.96 hos Ladbrokes.

Vi spelar: Manchester United -1.5 hos Ladbrokes

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com