Northampton vs Shrewsbury – League 1

Logga NorthamptonVi fortsätter med engelska League 1 när toppfotbollen har landslagsuppehåll, och nu är det dags för en spännande drabbning mellan Northampton och Shrewsbury. Det är toppen mot botten på Sixfields Stadium i Northampton. Shrewsbury är tvåa i tabellen, 3 poäng bakom Blackburn, men har en match mindre spelad och kan gå upp i serieledning under tisdagen. För Northampton gäller det att lämna nedflyttningsplatsen som en seger skulle innebära.

Hämta din bonus på 125% upp till 1250 kronor hos Bethard

Hemmalaget Northampton:

Efter ett svagt 2017 inledde Northampton starkt 2018 med tre segrar på årets fyra inledande matcher. Sedan dess har det bara blivit en seger och nu har laget spelat fyra matcher utan att vinna en enda match. Vill laget ligga kvar i League 1 måste man börja prestera rejält mycket bättre för det ser inte ljust ut för fansen på Sixfields Stadium i Northampton. I senaste matchen blev det förlust hemma mot Rotherham med hela 3-0 och egentligen ingenting talar för att det ska gå bättre mot Shrewsbury.

Bortalaget Shrewsbury:

Formen är god hos serietvåan Shrewsbury som har chansen att gå upp i serieledning vid vinst mot Northampton. Med fyra raka segrar och endast 1 insläppt mål är det mycket som talar för att laget går upp en nivå och får spela i Championship nästa år. Nu hoppas man att det blir ännu en seger när bottenlaget Northampton står för motståndet.

Så här tänker vi:

Bortalaget känns väldigt heta och vann även hemmamötet i augusti. Även om Northampton krigar för överlevnad är Shrewsburys startelva betydligt vassare och formen talar också för en stabil seger för bortalaget. Vi tror på seger för Shrewsbury och spelar det till oddset 2,15 hos Bethard.

Vårt speltips: Shrewsbury besegrar Northampton till oddset 2,15 hos Bethard

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com