Northampton vs Shrewsbury – League 1

Logga NorthamptonVi fortsätter med engelska League 1 när toppfotbollen har landslagsuppehåll, och nu är det dags för en spännande drabbning mellan Northampton och Shrewsbury. Det är toppen mot botten på Sixfields Stadium i Northampton. Shrewsbury är tvåa i tabellen, 3 poäng bakom Blackburn, men har en match mindre spelad och kan gå upp i serieledning under tisdagen. För Northampton gäller det att lämna nedflyttningsplatsen som en seger skulle innebära.

Hämta din bonus på 125% upp till 1250 kronor hos Bethard

Hemmalaget Northampton:

Efter ett svagt 2017 inledde Northampton starkt 2018 med tre segrar på årets fyra inledande matcher. Sedan dess har det bara blivit en seger och nu har laget spelat fyra matcher utan att vinna en enda match. Vill laget ligga kvar i League 1 måste man börja prestera rejält mycket bättre för det ser inte ljust ut för fansen på Sixfields Stadium i Northampton. I senaste matchen blev det förlust hemma mot Rotherham med hela 3-0 och egentligen ingenting talar för att det ska gå bättre mot Shrewsbury.

Bortalaget Shrewsbury:

Formen är god hos serietvåan Shrewsbury som har chansen att gå upp i serieledning vid vinst mot Northampton. Med fyra raka segrar och endast 1 insläppt mål är det mycket som talar för att laget går upp en nivå och får spela i Championship nästa år. Nu hoppas man att det blir ännu en seger när bottenlaget Northampton står för motståndet.

Så här tänker vi:

Bortalaget känns väldigt heta och vann även hemmamötet i augusti. Även om Northampton krigar för överlevnad är Shrewsburys startelva betydligt vassare och formen talar också för en stabil seger för bortalaget. Vi tror på seger för Shrewsbury och spelar det till oddset 2,15 hos Bethard.

Vårt speltips: Shrewsbury besegrar Northampton till oddset 2,15 hos Bethard

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com