Norwich vs Arsenal – Premier League

Under Fredagen slog bomben ned. Emery får sparken som tränare och Fredrik Ljungberg tar över tillfälligt. Därför blir det extra intressant att följa Arsenal mot Norwich i helgen. Ska ”The Gunners” studsa tillbaka med sin nya interimtränare eller fortsätter kräftgången som inneburit sju raka matcher utan seger och den sämsta sviten på 27 år. Klart är i alla fall att Ljungberg står som huvudansvarig på bänken borta mot Norwich.

Hämta din välkomstbonus hos LeoVegas för en drömstart

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget Norwich

Johan Elmanders gamla klubb har det tufft i Premier League och ligger på nedflyttningsplats efter 13 omgångar. Nu lyckades man studsa tillbaka senast genom att vinna borta mot Everton med 2-0. Men innan dess har det varit helt annorlunda med endast en poäng på de sju matcherna innan detta. Därför är det inte mycket som talar för att Norwich ska kunna hota Arsenal, framförallt inte med tanke på att Emery fått lämna och Ljungberg tagit över.

Bortalaget Arsenal

Efter förlusten hemma mot Frankfurt fick styrelsen nog. Emery får sparken under sin andra säsong som ansvarig och Fredrik Ljungberg tar över som interimtränare. Ur ett svenskt perspektiv är det givetvis oerhört intressant att se en svensk guida ett klassiskt lag som Arsenal i världens tuffaste liga. Klarar Ljungberg detta jobb kommer hans status höjas ytterligare i klubben.

Så här tänker vi

Arsenal har haft det tufft, annars hade tränaren inte fått sparken. När ett lag blir av med sin tränare brukar det resultera i en tillfällig förbättring. Hur länge Ljungberg är huvudansvarig återstår att se men kul ska det bli att följa svensken oavsett vilket. Vi tror ”Freddie” klarar sig bra i sin debut och leder laget till seger mot Norwich. Därför spelar vi bortaseger till oddset 1,83 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Arsenal vinner borta mot Norwich till oddset 1,83 hos LeoVegas

Team Svenskbetting