Norwich vs Arsenal – Premier League

Under Fredagen slog bomben ned. Emery får sparken som tränare och Fredrik Ljungberg tar över tillfälligt. Därför blir det extra intressant att följa Arsenal mot Norwich i helgen. Ska ”The Gunners” studsa tillbaka med sin nya interimtränare eller fortsätter kräftgången som inneburit sju raka matcher utan seger och den sämsta sviten på 27 år. Klart är i alla fall att Ljungberg står som huvudansvarig på bänken borta mot Norwich.

Hämta din välkomstbonus hos LeoVegas för en drömstart

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget Norwich

Johan Elmanders gamla klubb har det tufft i Premier League och ligger på nedflyttningsplats efter 13 omgångar. Nu lyckades man studsa tillbaka senast genom att vinna borta mot Everton med 2-0. Men innan dess har det varit helt annorlunda med endast en poäng på de sju matcherna innan detta. Därför är det inte mycket som talar för att Norwich ska kunna hota Arsenal, framförallt inte med tanke på att Emery fått lämna och Ljungberg tagit över.

Bortalaget Arsenal

Efter förlusten hemma mot Frankfurt fick styrelsen nog. Emery får sparken under sin andra säsong som ansvarig och Fredrik Ljungberg tar över som interimtränare. Ur ett svenskt perspektiv är det givetvis oerhört intressant att se en svensk guida ett klassiskt lag som Arsenal i världens tuffaste liga. Klarar Ljungberg detta jobb kommer hans status höjas ytterligare i klubben.

Så här tänker vi

Arsenal har haft det tufft, annars hade tränaren inte fått sparken. När ett lag blir av med sin tränare brukar det resultera i en tillfällig förbättring. Hur länge Ljungberg är huvudansvarig återstår att se men kul ska det bli att följa svensken oavsett vilket. Vi tror ”Freddie” klarar sig bra i sin debut och leder laget till seger mot Norwich. Därför spelar vi bortaseger till oddset 1,83 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Arsenal vinner borta mot Norwich till oddset 1,83 hos LeoVegas

Team Svenskbetting

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com