Nottingham vs Everton – Speltips Premier League

Everton liggNottingham Forester på nedflyttningsplats och skulle behöva tre poäng borta mot Nottingham som inte vunnit på tre matcher. Nottingham har tappat den fina form som laget hade tidigare under säsongen. Det har inneburit att avståndet till nedflyttning nu bara är fyra poäng, dock med en match mindre spelad. En seger mot Everton skulle därför vara blytung och kunnna vara avgörande för säkrandet av nytt kontrakt för nykomlingen. För Everton blir det en kamp in i det sista om att hålla sig kvar i Premier League.

Datum: 5 mars 2023
Avspark: 15:00
Arena: City Ground (Nottingham)
Domare: J Brooks (England)

Hämta en oddsbonus hos Expekt och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Nottingham kan ta en blytung seger

Nykomlingen Nottingham lyckades nå semifinal i EFL Cup men åkte ur mot Man United. Sedan dess har man besegrat Leeds på hemmaplan, förlorat borta mot Fulham och West Ham men tagit poäng hemma mot Man City. Nottingham är extremt starka på hemmaplan under säsongen och därför är det något förvånande att oddsen hos svensk betting inte håller de som favoriter mot Everton.

Everton har det tufft

För Everton är det tufft just nu. Två raka förluster i Premier League gör att laget ligger på nedflyttningsplats. De skulle verkligen behöva en seger borta mot Nottingham men det är inte en enkel match då Nottingham är extremt starka på hemmaplan. Kan “The Toffees” ta en tung trepoängare?

Vi tror Nottingham tar hem det 

Nottingham är starka på hemmaplan i Premier League och de har inte förlorat många matcher under säsongen när de spelat hemma. Vi tror att de har vad som krävs för att vinna mot Everton också. Därför spelar vi Nottingham som segrare till oddset 2,70 hos Expekt. 

Vårt speltips: Nottingham vinner mot Everton till oddset 2,70 hos Expekt. 

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Expekt och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller