Nottingham vs Liverpool – Speltips Premier League

Nottingham har inte direkt haft någon spännande återkomst i Premier League då laget ligger sist i tabellen med endast en seger på de elva senaste matcherna. De får dock trösta sig med att de tog en stark poäng borta mot Brighton senast i en match som slutade 0-0. Just målskyttet är något som Nottingham Forest haft stora problem med. För Liverpool har formen börjat komma tillbaka efter en horribel säsongsstart. Därför kliver de också in som stora favoriter inför bortamatchen mot Nottingham.

Datum: 22 oktober 2022
Avsparkstid: 13:30
Arena: City Ground (Nottingham)
Domare: P Tierney

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på Premier League.

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Nottingham har det tufft framåt

Nottingham Forest vann sin hemmapremiär men har inte haft mycket att glädjas åt sedan dess. Ingen seger sedan omgång 2 och jumbo i tabellen gör att laget behöver börja vinna snart om inte återkomsten ska bli ettårig i Premier League. Framförallt har målskyttet varit det stora problemet. Sju mål framåt på elva matcher och endast ett mål på de fyra senaste matcherna. Visserligen har laget tagit poäng i två av de tre senaste matcherna men formen talar inte till lagets fördel.

Liverpool har börjat komma igång

Liverpool hade en direkt katastrofal inledning men segern hemma mot Manchester City följdes upp av ytterligare en 1-0-seger mot West Ham. Laget behöver fortsätta vinna då de är sjua i tabellen men mycket talar för att de tar sig närmare topp 4. Då krävs det en seger mot Nottingham. Men allt talar för att så blir fallet.

Blir en komfortabel bortaseger

Nottingham Forest kommer att kriga till sista blodsdroppe men samtidigt är det inte mycket som tyder på att de har vad som krävs för att hota Liverpool. Oddsen hos svensk betting talar för komfortabel bortaseger. Det tror vi också blir fallet. Därför spelar vi Liverpool som vinnare mot Nottingham Forest till oddset 1,30 hos Bethard.

Vårt speltips: Liverpool vinner borta mot Nottingham Forest till oddset 1,30 hos Bethard.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på Premier League.

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller