Novak Djokovic möter Andrey Rublev – Speltips Wimbledon

Djokovic taggad inför kvartsfinalen i WimbledonSerbiska stjärnan Novak Djokovic har stött på viss motstånd i årets Wimbledon, men har ändå visat upp en stark form som lovar gott inför kvartsfinalen mot ryske Andrey Rublev. Vi ser fram emot denna match mellan den tidigare världsnummer ett och den uppåtgående ryska stjärnan Rublev men tror att Djokovics erfarenhet kommer att ge honom övertaget. Enligt oddsen hos svensk betting är det inget snack vem som är favorit. 

Datum: 11 juli 2023
Matchstart: 16:05
Arena: Centre Court (London)

Hämta en bettingbonus hos LeoVegas idag.

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Djokovic är solklar favorit

Trots att Djokovic förlorade ett set mot den polska kraften Hubert Hurkacz, har den tidigare världsettan visat att han är redo för vad som än kommer hans väg på gräsplanen. Djokovic vann matchen med 7-6, 7-6, 5-7, 6-4, och ser nu ut att ha siktet inställt på att utmana Roger Federers rekord på åtta Wimbledon-titlar. Med den farliga outsidern Bublik utslagen ser Djokovic ut att ha en säker plats i semifinalerna.

Rublev kämpar med mentala barriärer

Andrey Rublev har gjort betydande framsteg på senare tid. Men det finns fortfarande en mental barriär han behöver övervinna när han möter spelare av Djokovics kaliber. Hans tidigare svårigheter i Grand Slam-kvartsfinaler kan komma att påverka hans prestation mot Djokovic, vilket gör denna match till en utmaning av storleksordning för honom.

Djokovics suveräna form bådar gott

Djokovics imponerande vinstrek på 25 matcher i Grand Slam-sammanhang. Hans konsekvent starka spel sedan 2013 visar att han är redo att ta sig an utmaningen. Trots Rublevs framsteg ser vi Djokovics rutin och konsekvens som det starkaste kortet, vilket borde räcka för att säkra en seger.

Djokovic har nyligen passerat Rafael Nadal’s rekord för flest Grand Slam-vinster efter triumfen vid Franska öppna förra månaden. Nu är hans fokus inställt på att uppnå ytterligare en betydande milstolpe. Serben vill gå om Roger Federers rekord, Rekordet innebär att vinna åtta Wimbledon-titlar.

Djokovic vinner detta enkelt

Djokovic leder med 3-1 i tidigare möten. Rublevs enda seger mot serben kom under en period då Djokovic kämpade med spelbrist, självförtroende och form under 2022 års tidiga skede. Nu är situationen helt annorlunda och detta skapar en stor utmaning för Rublev. Vi tror att Djokovic vinner utan några större problem och spelar honom som vinnare till oddset 1,07 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Novak Djokovic segrar över Andrey Rublev till oddset 1,07 hos LeoVegas.

Team Svensk Betting

Hämta din bettingbonus hos LeoVegas och betta på Wimbledon. 

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller