Odd vs Mariehamn – Europa League

Hemmalaget Odd

Odd vs MariehamnNorges finaste möter Finlands finaste, i alla fall om man frågar respektive lags fans. Eftersom Norges liga anses vara mycket bättre än den Finländska liggar är det inget uppsendeväckande att Norges Odd anses vara favoriter i dagens match.

Spela hos Betsafe och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Idag förväntas man vinna den här matchen på hemmaplan och i Eliteserien ligger man nuvarande på en andraplats, en liga som just har ett midsommar uppehåll. Sent i Maj möte man Strömgodset i den senaste matchen man spelade och den vann man med 2-1 och man har vunnit 4 av de 6 senaste matcherna man har spelat.

Förra året spelade man på ett imponerande bra sätt och det var inte förräns den målglada tillställningen mot tyska Borussia Dortmund som man förlorade med totalt 11-5.

Bortalaget Mariehamn

Mariehamns senaste gång man spelade i finrummet var 2013 då man förlorade mot Inter Baki trots att man faktiskt lyckades spela oavgjort på bortaplan och man hade chansen på hemmaplan att vinna den matchen.

Men trots att man saknar europaerfarenhet  är detta inte ett dåligt lag och man ligger högt upp i Finländska högsta ligan och fightas om en seger i denna. Man har inte förlorat på 4 matcher och det är också ett starkt formbevis.

Så här tänker vi

Vi vet inte vem som kommer att vinna dagens matchen men vi tror på mål och spelar Över 2.5 mål till oddset 1.70 hos Betsafe

Vi spelar: Över 2.5 mål hos Betsafe

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

 

Lämna en kommentar