Ole Gunnar Solskjaer får sparken

Det har varit på gång länge efter den senaste tidens svaga resultat. Men idag gick Manchester United officiellt ut med information om att deras tränare Ole Gunnar Solskjaer får sparken och därmed lämnar klubben. Solskjaer som tog över efter José Mourinho 2018 har misslyckats att leda klubben till en titel. 1-4 mot Watford blev droppen som fick bägaren att rinna över och nu tar interim-lösningen Darren Fletcher över som tillfällig huvudtränare.

United bekräftade nyheten idag

Kort efter Uniteds förlust mot Watford gick det att läsa i de brittiska tabloiderna att klubbens styrelse kallat till krismöte. Under en lång tid har det spekulerats i att han tappat omklädningsrummet. Det brukar vara ett tecken på att det snart är dags att lämna.

Förra säsongen ledde Solskjaer United till en andraplats i Premier League och final i Europa League. Men den här säsongen har resultaten inte gått norrmannens väg. Endast en seger på de sex senaste ligamatcherna och dessutom svaga prestationer mot topplagen. Nu är frågan alla ställer sig! Vem tar över efter norrmannen?

Ryktas om Zidane

United sägs är sugna på Zinedine Zidane som bland annat lett Real Madrid till tre titlar i Champions League. Men det ryktas också att Zidane inte ska vara intresserad av jobbet. Brendan Rodgers är ett namn som nämnts men han tillhör Leicester och lär inte lämna mitt i säsongen. För visst kommer inte interim-lösningen Darren Fletcher ha huvudansvaret säsongen ut?

Det blir väldigt intressant att se vem som får förtroendet leda klubben som haft stora problem sedan Sir Alex Ferguson lämnade. Sedan dess har David Moyes, Louis Van Gaal, Mourinho och Ole Gunnar Solskjaer alla fått chansen och den enda som tagit en titel är Mourinho som vann Ligacupen, Community Shield och Europa League. Kommer näste tränare att lyckas bättre än föregångarna eller blir det ytterligare en flopp som leder klubben. Redan nu kan du oddsa på vem som får tar över efter norrmannen och det är Zidane som är favorit.

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com