Örebro SK vs BK Häcken – Allsvenskan

spelare häckenDen 16:e omgången i allsvenskan fortsätter och denna gång är det Behrn Arena i Örebro som bjuder på fotbollsfest mellan två mittenlag. Örebro jagar segern för att haka på i jakten om Europlatser och detsamma kan väl egentligen sägas om BK Häcken som också vid en seger har lite mer häng på topp-placeringar. Endast ett poäng skiljer lagen åt så man kan lugnt snacka om en sexpoängs-match. Vem tar klivet upp och vem hamnar istället i ett bottenträsk?

Hämta din välkomstbonus på 200% upp till 1000 kronor hos Unibet

Hemmalaget Örebro

Örebros form efter uppehållet lämnar en hel del att önska och laget har ännu inte vunnit en match efter VM. Efter tre raka förluster mot Elfsborg, Göteborg och mesta mästarna Malmö FF, fick man i alla fall ett kryss med sig borta mot BK Häcken senast. Nu har man fördelen av hemmaplan och vill därför naturligtvis ha alla tre poängen. Historien talar dock för kryss. Lagens fyra senasta möten har slutat oavgjort där 1-1 blivit resultatet i alla fyra matcher utom den mållösa i juli förra året.

Bortalaget BK Häcken

Gothia Cup-klubben gjorde det bra med två raka segrar direkt efter uppehållet men sedan dess har det gått utför. I allsvenskan har det inte blivit seger på tre matcher och dessutom fick man råpisk mot Leipzig i Europa League. Visst blev det 1-1 hemma men då hade tyskarna redan vunnit med 4-0 i första matchen hemma. När laget i förra allsvenska omgången tog emot Örebro hemma på Hisingen tog man ledningen genom Faltsetas men i andra halvlek utjämnade Örebro genom Igboananike.

Så här tänker vi

När endast en poäng skiljer mellan lagen brukar man utgå från en jämn match och kollar vi historien får vi samma resultat. Fyra raka oavgjorda mellan lagen, varav den senaste för bara en vecka sedan, talar sitt tydliga språk. Vi tror trenden fortsätter och väljer att spela krysset till oddset 3,50 hos Unibet.

Vårt speltips: Matchen mellan Örebro och Häcken slutar oavgjort till oddset 3,50 hos Unibet.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

 

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com