Örebro vs Kalmar – Allsvenskan

logga ÖSKOm någon inför säsongen hade sagt att Örebro och Kalmars match mot varandra i maj skulle vara en viktig match om Europaplatserna i toppen hade nog många skrattat. Kalmar var nära på att åka ur i fjol innan trotjänaren Nanne Bergstrand gjorde comeback på tränarbänken och lyfte laget med disciplinerat försvarsspel. Örebro har inlett piggt 2018 och har redan skrapat ihop 15 poäng på nio omgångar. Något som gör att man är femma i tabellen. Spelplats är som vanligt när Örebro har hemmaplan, Behrns Arena.

Hämta din välkomstbonus på 125% upp till 1250 kronor hos Bethard

Hemmalaget Örebro:

Örebro har stått för en gedigen start med tanke på förutsättningarna i laget och framförallt har Axel Kjell fått lugn och ro och kunna bygga upp kontinuitet i klubben. Inför den spännande drabbningen mot Kalmar ligger man femma men eftersom det är Kalmar som ligger fyra i tabellen – en poäng före – så kommer Örebro gå upp på fjärdeplatsen vid seger. Något som skulle vara en rejäl skräll då en tredjedel av säsongen är spelad efter matchen.

Bortalaget Kalmar FF:

Småland har en historiskt stolthet med Utvandrarna och andra kroppskakor. Man kan även spela fotboll i den småländska idyllen med Öland som närmsta granne. Nanne Bergstrand sitter på tränarbänken även denna säsong efter att ha gjort comeback förra säsongen. Frågan är om han lyckas hålla Kalmars tabellplacering uppe eller om man kommer rasa som alla experter förutspår?

Så här tänker vi:

Två väldigt jämna lag, både vad gäller trupperna och tabellplaceringarna. Två lag som överraskat positivt under 2018 och det laget som vinner matchen har ordentligt häng på toppen. Örebros fördel av hemmaplan tror vi väger över Kalmars cyniska försvarsspel och organiserade lag. Därför väljer vi att spela på seger för Örebrö till oddset 2,20 hos Bethard.

Vårt speltips: Örebro besegrar Kalmar till oddset 2,20 hos Bethard

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com