Orlando City vs New York City – MLS

NYC TinnerholmMajor League Soccer är mitt uppe i säsong och som uppvärmning till morgonens heta LA-derby. Det är Anton Tinnerholms New York City som åker till soliga Orlando för att hämta tre poäng. 18 poäng skiljer mellan lagen i tabellen när 20 omgångar har spelats. Kan Orlando skrälla på hemmaplan eller ska New York City fortsatta segertåget?

Hämta din välkomstbonus på 200% upp till 1000 kronor hos Unibet

Hemmalaget Orlando City

Orlando City från den östra konferensen har bara samlat ihop 22 poäng på 20 matcher och ligger fast i botten. Laget har nio förluster på de tio senaste ligamatcherna och har 12 förluster på 20 matcher, ett rekord i antal förluster i MLS historia efter 20 omgångar. Den enda ljuspunkten är den 27-årige anfallaren Dominic Dwyer som producerat åtta mål på 13 matcher i MLS under säsongen. Missar matchen gör dessutom M Stajduhar på grund av sjukdom. Även Sane och Spector är tveksamma på grund av skador.

Bortalaget New York City

När Anton Tinnerholm och Jo Inge Berget gick till New York City blev intresset kring klubben betydligt större från ett skandinaviskt perspektiv. Även om Berget missar matchen mot Orlando förväntas Tinnerholm vara med i startelvan. Formen är god hos laget från ”the city that never sleeps” med tre raka vinster och tre hållna nollor. Däremot har man haft det tuffare på bortaplan. Senast blev det förlust mot bottenlaget Chicago Fire och totalt under säsongen har laget bara vunnit 2 av 10 bortamatcher. Den senaste av dessa kom i april vilket innebär sju raka bortamatcher utan seger.

Så här tänker vi

New York är ett topplag och Orlando är ett bottenlag men ändå är matchen väldigt oviss. New Yorks bortafacit talar emot rejält men samtidigt är Orlando i usel form. Vi tror att det kommer att bli en relativt målrik match och spelar därför att båda lagen gör mål till oddset 1,40 hos Unibet.

Vårt speltips: Båda lagen gör mål till oddset 1,40 hos Unibet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com