Osasuna vs FC Barcelona – Speltips La Liga

FC Barcelona må ha varit en besvikelse i Champions League men i La Liga går laget som tåget. Fyra raka segrar och serieledning innebär att laget har chans att skaffa sig ett utmärkt slagläge inför VM-uppehållet. Elva segrar, en oavgjord och endast en förlust visar på ett lag som är betydligt starkare än förra säsongen. Nu väntar ligafemman Osasuna och ”Barca” kliver in som klara favoriter.

Datum: 8 september 2022
Avspark: 21:30
Arena: Estadio El Sadar (Pamplona)
Domare: J Manzano

Hämta en välkomstbonus hos Snabbare och spela på La Liga

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Osasuna har gått starkt

Osasuna ligger femma i La Liga vilket de säkerligen är nöjda med. Formen är god med tre segrar och en oavgjord på de fyra senaste matcherna. Därför är det ingen enkel utmaning som väntar Barcelona när de gästar ligafemman. Senast vann Osasuna borta mot Celta Vigo med 2-1 och dessförinnan 2-1 mot Valladolid hemma. Kan de ta en skalp mot Barcelona också?

FC Barcelona går bra i La Liga

Att sluta trea i gruppen i Champions League var inget laget räknat med. Nu väntar tufft möte i form av Manchester United i 16-delsfinalen. Kan Barcelona klara av att fortsätta den fina formen i La Liga som fyra raka segrar inneburit? De leder La Liga före ärkerivalen Real Madrid och seger mot Osasuna innebär att de går in i serieledning inför uppehållet.

Vem vinner det spännande mötet?

Barcelona kliver in som ganska klara favoriter men det blir inget lätt motstånd. Frågan är vart fokuset ligger hos ”Barcas” storstjärnor som säkerligen inte vill skada sig med endast en match kvar inför VM i Qatar. Men trots detta visar oddsen på tydligt favoritskap och vi tror de klarar av att ta en viktig seger. Därför spelar vi att Barcelona vinner borta mot Osasuna till oddset 1,53 hos Snabbare.

Vårt speltips: FC Barcelona vinner över Osasuna till oddset 1,53 hos Snabbare.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och spela på La Liga