Osasuna vs Malaga – La Liga

Hemmalaget Osasuna

Båda lagen har bytt tränare de senaste månaderna och båda tränarna väntar på sina första segrar. Halvvägs in i säsongen finns det inget bra att hitta om man tittar i Osasunas statistik. De har haft tre olika tränare under den här tiden. Man har bara lyckats vinna en enda gång på alla spelade matcher.

Den nya tränaren verkar få ordning på grejerna och laget har spelat bättre och man har varit mer konkurrenskraftiga mot andra lag. Istället för att förlora börjar det komma oavgjorda segrar och det är första steget att ta.

Bortalaget Malaga

Malaga som saknar många spelare på grund av skador gjorde trots det en bra match mot Real Madrid. Man förlorade visserligen matchen med 2-1 men man var med hela vägen och bjöd på motstånd. Formen är svag och man har bara en oavgjord match och fem förlustmatcher de senaste sex matcherna. Förutom att man släpper in mycket mål producerar man också mål framåt.

Så här tänker vi

Omöjligt att säga vem som ska våga vinna idag. Vi spelar istället Över 2.5 mål och Båda lagen gör mål till oddset 2.45 hos Ladbrokes.

Vårt speltips:  Över 2.5 mål och Båda lagen gör mål hos Ladbrokes

Lämna en kommentar