Osasuna vs Malaga – La Liga

Hemmalaget Osasuna

Båda lagen har bytt tränare de senaste månaderna och båda tränarna väntar på sina första segrar. Halvvägs in i säsongen finns det inget bra att hitta om man tittar i Osasunas statistik. De har haft tre olika tränare under den här tiden. Man har bara lyckats vinna en enda gång på alla spelade matcher.

Den nya tränaren verkar få ordning på grejerna och laget har spelat bättre och man har varit mer konkurrenskraftiga mot andra lag. Istället för att förlora börjar det komma oavgjorda segrar och det är första steget att ta.

Bortalaget Malaga

Malaga som saknar många spelare på grund av skador gjorde trots det en bra match mot Real Madrid. Man förlorade visserligen matchen med 2-1 men man var med hela vägen och bjöd på motstånd. Formen är svag och man har bara en oavgjord match och fem förlustmatcher de senaste sex matcherna. Förutom att man släpper in mycket mål producerar man också mål framåt.

Så här tänker vi

Omöjligt att säga vem som ska våga vinna idag. Vi spelar istället Över 2.5 mål och Båda lagen gör mål till oddset 2.45 hos Ladbrokes.

Vårt speltips:  Över 2.5 mål och Båda lagen gör mål hos Ladbrokes

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com