Osasuna vs Real Betis – La Liga

Hemmalaget Osasuna

osasuna-vs-real-betisI början på den här säsongen har Osasuna sett väldigt bleka ut och kanske är man en nivå för högt upp med de spelare man har i laget. Bland nykomlingarna i år ser Osasuna svagast ut vilket inte gör någon förvånad. Laget har inte köpt in en massa dyra spelare utan man har till stora delar behållit det lag som tog dem upp. I Måndags fick man med sig fina 3 poäng när man mötte baskiska rivalerna Eibar med siffrorna 3-2 och det trots att man låg under i början på matchen.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Det var också väldigt när att man vann på hemmaplan mot Las Palmas då man hade en ledning på 2-0 och tappade den till ett oavgjort resultat. Det verkar som om Osasuna håller på att vänja sig vid La Liga och kanske kan det komma fler segrar från dem i framtiden.

Bortalaget Real Betis

Real Betis litar mycket på sin spelare Raul Castro och att han producerar målen. Men matcherna de senaste tiden har gått emot laget och man har förlorat 3 matcher, spelat 1 oavgjord match och vunnit 2 i de senaste 6 matcherna. Så formen är inte den bästa och man är lite av ett varannan-dag lag. I matchen i kväll gäller det att man fokuserar på sitt försvarsspel så att man inte snabbt tappar matchen.

Så här tänker vi

Defensivt två osäkra lag och vi spelar Båda lagen gör mål till oddset 1.78 hos betsafe.com

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com