Osasuna vs Valencia – La Liga

Hemmalaget Osasuna

Osannolikt dåliga säsonger för båda lagen och båda lagen letar efter deras respektive tredje tränare.  Osasuna har varit svaga både framåt och bakåt och det är till stora delar det som är bekymret för laget. Man klarar inte av att spela ett starkt försvarsspel och på så vi släppa in få mål.

Spela hos Unibet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Formen just nu är en vinst och fem förluster de senaste 6 matcherna. Självklart är detta för dåligt och det kommer inte att hålla för spel i högsta ligan.

Bortalaget Valencia

Mycket av det som gäller Osasuna gäller också Valencia. Detta forna storlag har genomgått en metamorfos och blivit ett högst mediokert lag. De sparkade sin tränare Pako Ayestar i september och sedan sparkade man ersättaren Cesare Prandelli i slutet av 2016.

Valencias stora problem är att man inte lyckas hålla tätt bakåt. Otroliga försvarsmisstag som inte görs av många ungdomslag präglar laget. På 43 matcher har man endast en gång lyckas hålla nollan.

Så här tänker vi

Helt omöjligt att sia vem som vinner den här matchen men det är uppenbart att båda lagen släpper in mål så vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos Unibet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar