Osasuna vs Valencia – La Liga

Hemmalaget Osasuna

Osannolikt dåliga säsonger för båda lagen och båda lagen letar efter deras respektive tredje tränare.  Osasuna har varit svaga både framåt och bakåt och det är till stora delar det som är bekymret för laget. Man klarar inte av att spela ett starkt försvarsspel och på så vi släppa in få mål.

Spela hos Unibet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Formen just nu är en vinst och fem förluster de senaste 6 matcherna. Självklart är detta för dåligt och det kommer inte att hålla för spel i högsta ligan.

Bortalaget Valencia

Mycket av det som gäller Osasuna gäller också Valencia. Detta forna storlag har genomgått en metamorfos och blivit ett högst mediokert lag. De sparkade sin tränare Pako Ayestar i september och sedan sparkade man ersättaren Cesare Prandelli i slutet av 2016.

Valencias stora problem är att man inte lyckas hålla tätt bakåt. Otroliga försvarsmisstag som inte görs av många ungdomslag präglar laget. På 43 matcher har man endast en gång lyckas hålla nollan.

Så här tänker vi

Helt omöjligt att sia vem som vinner den här matchen men det är uppenbart att båda lagen släpper in mål så vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos Unibet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com