Österrike vs Norge – Speltips Fotbolls-EM 2022

Det är dags för Österrike och Norge att drabba samman och efter fiaskot mot England är norskorna piskade att vinna. De kliver in i matchen med vetskapen att en seger ger avancemang till kvartsfinal. Skulle det bli oavgjort eller förlust är norskorna utslagna ur turneringen. Frågan är hur självförtroende är efter 0-8 mot England senast?

Hämta ett free bet hos Mr Green och oddsa på EM-slutspelet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Österrike har allt att vinna

Österrike gjorde en stark insats mot England men föll till slut med 0-1. Därefter avfärdade de EM-debutanten Nordirland med en stabil seger med 2-0. Det gör att laget nu har tre poäng inför den avslutande omgången mot Norge. Men eftersom Österrike har bättre målskillnad är de vidare vid oavgjort vilket de vet om när de kliver in i matchen mot Norge. Har de vad som krävs för att skrälla mot norskorna? Längre ner kommer vårt speltips på matchen.

Norge förlorade med 0-8

Det norska landslaget förlorade med 0-8 mot England. Det är den största förlusten för ett norskt lag i ett mästerskap och det var direkt horribelt att se. Norskorna såg ut som ett gäng yra höns och det fanns noll struktur när de läckte som såll. Att Norge hamnat en bit från eliten är känt sedan länge men att de var så här dåliga visste nog ingen. Nu återstår det att se om de kan studsa tillbaka mot Österrike.

Blir en jämn match

Oddsen hos svensk betting visar att Norge har pressen på sig att vinna. Men senaste mötet slutade 2-2 mellan lagen och dessförinnan vann Norge med 1-0. Det visar att det kan bli jämnt och räkna med att Österrike satsar på att spela 0-0 eftersom det är ett resultat som tar laget vidare. Nu återstår det att se om det blir Norge eller Österrike som når kvartsfinal. Vi tror att det blir Österrike som kan överraska. Därför spelar vi oavgjort i mötet mellan Österrike och Norge till oddset 3,60 hos Mr Green.

Vårt speltips: Matchen mellan Österrike och Norge slutar oavgjort till oddset 3,60 hos Mr Green.

Team Svensk Betting

Hämta ett free bet hos Mr Green och oddsa på EM-slutspelet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller