Österrike vs Norge – Speltips Fotbolls-EM 2022

Det är dags för Österrike och Norge att drabba samman och efter fiaskot mot England är norskorna piskade att vinna. De kliver in i matchen med vetskapen att en seger ger avancemang till kvartsfinal. Skulle det bli oavgjort eller förlust är norskorna utslagna ur turneringen. Frågan är hur självförtroende är efter 0-8 mot England senast?

Hämta ett free bet hos Mr Green och oddsa på EM-slutspelet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Österrike har allt att vinna

Österrike gjorde en stark insats mot England men föll till slut med 0-1. Därefter avfärdade de EM-debutanten Nordirland med en stabil seger med 2-0. Det gör att laget nu har tre poäng inför den avslutande omgången mot Norge. Men eftersom Österrike har bättre målskillnad är de vidare vid oavgjort vilket de vet om när de kliver in i matchen mot Norge. Har de vad som krävs för att skrälla mot norskorna? Längre ner kommer vårt speltips på matchen.

Norge förlorade med 0-8

Det norska landslaget förlorade med 0-8 mot England. Det är den största förlusten för ett norskt lag i ett mästerskap och det var direkt horribelt att se. Norskorna såg ut som ett gäng yra höns och det fanns noll struktur när de läckte som såll. Att Norge hamnat en bit från eliten är känt sedan länge men att de var så här dåliga visste nog ingen. Nu återstår det att se om de kan studsa tillbaka mot Österrike.

Blir en jämn match

Oddsen hos svensk betting visar att Norge har pressen på sig att vinna. Men senaste mötet slutade 2-2 mellan lagen och dessförinnan vann Norge med 1-0. Det visar att det kan bli jämnt och räkna med att Österrike satsar på att spela 0-0 eftersom det är ett resultat som tar laget vidare. Nu återstår det att se om det blir Norge eller Österrike som når kvartsfinal. Vi tror att det blir Österrike som kan överraska. Därför spelar vi oavgjort i mötet mellan Österrike och Norge till oddset 3,60 hos Mr Green.

Vårt speltips: Matchen mellan Österrike och Norge slutar oavgjort till oddset 3,60 hos Mr Green.

Team Svensk Betting

Hämta ett free bet hos Mr Green och oddsa på EM-slutspelet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com