Österrike vs Ungern – EM

Hemmalaget Österrike

Österrike vs UngernÖsterrike har haft lite problem på sistone och fick kämpa ordentligt mot Nederländerna när man förlorade med 2-0. David Alaba fick spela djupare ner i försvaret när man var utan sin stjärna i anfallet. Målen för Nederländerna gjordes av Vincent Jansson och Georgino Wijnaldum.

Efter en ganska misslyckad 2-1 vinst över Malta där Alaba än en gång gjorde mål, på eget mål! 2 matcher av 5 har slutat med en seger och deras form är osäker. Men när det har handlat om kvalificering eller andra viktiga matcher har man presterat bra.

Österrike vann 5 matcher i rad under kvalificeringsspelet och man slutade på topp i sin grupp. Ått poäng före Ryssland och tio poäng före Sverige. Man tappade bara 2 poäng under hela grupp spelet. Så definitivt finns det kvalité i detta om de bara kan få ihop det nu under EM.

Bortalaget Ungern

Ungerns väg var långt ifrån spikrak eller självklart. Man slutade på 3de plats och hamnade bakom lag som Nordirland och Rumänien. Detta är var den enklaste gruppen att kvalificera sig genom trots det tog man sig bara till 3de plats. Kvalspelet mot Norge vanns till slut med 3-1 och man var klar för EM.

Så här tänker vi

Med den kvalité Österrike har om man bara spelar bra och med tanke på den kvalité Ungern inte har i årets upplaga så spelar vi på Vinst för Österrike till oddset 1.72 hos redbet.

Vi spelar: 1a Vinst för Österrike hos redbet

Lämna en kommentar