Österrike vs Ungern – EM

Hemmalaget Österrike

Österrike vs UngernÖsterrike har haft lite problem på sistone och fick kämpa ordentligt mot Nederländerna när man förlorade med 2-0. David Alaba fick spela djupare ner i försvaret när man var utan sin stjärna i anfallet. Målen för Nederländerna gjordes av Vincent Jansson och Georgino Wijnaldum.

Efter en ganska misslyckad 2-1 vinst över Malta där Alaba än en gång gjorde mål, på eget mål! 2 matcher av 5 har slutat med en seger och deras form är osäker. Men när det har handlat om kvalificering eller andra viktiga matcher har man presterat bra.

Österrike vann 5 matcher i rad under kvalificeringsspelet och man slutade på topp i sin grupp. Ått poäng före Ryssland och tio poäng före Sverige. Man tappade bara 2 poäng under hela grupp spelet. Så definitivt finns det kvalité i detta om de bara kan få ihop det nu under EM.

Bortalaget Ungern

Ungerns väg var långt ifrån spikrak eller självklart. Man slutade på 3de plats och hamnade bakom lag som Nordirland och Rumänien. Detta är var den enklaste gruppen att kvalificera sig genom trots det tog man sig bara till 3de plats. Kvalspelet mot Norge vanns till slut med 3-1 och man var klar för EM.

Så här tänker vi

Med den kvalité Österrike har om man bara spelar bra och med tanke på den kvalité Ungern inte har i årets upplaga så spelar vi på Vinst för Österrike till oddset 1.72 hos redbet.

Vi spelar: 1a Vinst för Österrike hos redbet

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com