Östersunds FK vs Athletic Bilbao – Europe League

Hemmalaget Östersunds FK

För alla fansen, spelarna och ledarna känns nog tillvaron rätt otrolig just nu. Med ett mycket bra spel mot storlag har de helt själva på egen hand skapat sig en bra situation i sin grupp. Östersund har maximala sex poäng från sina två matcher. Laget som är en nystartad förening har självklart inte mött så många lag från vare sig Bundesliga, Turkiet eller Spanien. Men gjort det bra varje gång de har mött storlagen.

Spela hos Nordicbet  och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Östersunds form är fortfarande bra med endast en förlust på sex matcher. Dessutom har Östersunds FK en speciell förmåga att lyfta sig när de möter de stora lagen som har de största stjärnorna.

Bortalaget Athletic Bilbao

De flesta tippade att Hertha Berlin och Athletic Bilbao skulle flyga fram i grupp J men så har det inte blivit. Nu ligger Athletic Bilbao i botten med ett poäng från sina två matcher.

Athletic  Bilbao har spelarmaterialet att kunna vinna varje match i den här gruppen men kanske saknas motivationen att åka till ett svinkallt Östersund och spela en match mot ett lag ingen har hört talas om. Skall de ta några poäng från den här matchen gäller det att dem släpper alla sådana tankar och spelar bra fotboll.

Så här tänker vi

Athletic Bilbao har fått åka långt för att spela den här matchen och det kan vara kallt på kvällen när matchen spelas. Östersunds FK är inne i en bra form och är vana med temperaturerna i norr så vi väljer att spela Östersunds FK Vinst eller oavgjort till oddset 2.10 hos Nordicbet

Vårt speltips: Östersunds FK Vinst eller oavgjort till oddset 2.10 hos Nordicbet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com