Östersunds FK vs Athletic Bilbao – Europe League

Hemmalaget Östersunds FK

För alla fansen, spelarna och ledarna känns nog tillvaron rätt otrolig just nu. Med ett mycket bra spel mot storlag har de helt själva på egen hand skapat sig en bra situation i sin grupp. Östersund har maximala sex poäng från sina två matcher. Laget som är en nystartad förening har självklart inte mött så många lag från vare sig Bundesliga, Turkiet eller Spanien. Men gjort det bra varje gång de har mött storlagen.

Spela hos Nordicbet  och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Östersunds form är fortfarande bra med endast en förlust på sex matcher. Dessutom har Östersunds FK en speciell förmåga att lyfta sig när de möter de stora lagen som har de största stjärnorna.

Bortalaget Athletic Bilbao

De flesta tippade att Hertha Berlin och Athletic Bilbao skulle flyga fram i grupp J men så har det inte blivit. Nu ligger Athletic Bilbao i botten med ett poäng från sina två matcher.

Athletic  Bilbao har spelarmaterialet att kunna vinna varje match i den här gruppen men kanske saknas motivationen att åka till ett svinkallt Östersund och spela en match mot ett lag ingen har hört talas om. Skall de ta några poäng från den här matchen gäller det att dem släpper alla sådana tankar och spelar bra fotboll.

Så här tänker vi

Athletic Bilbao har fått åka långt för att spela den här matchen och det kan vara kallt på kvällen när matchen spelas. Östersunds FK är inne i en bra form och är vana med temperaturerna i norr så vi väljer att spela Östersunds FK Vinst eller oavgjort till oddset 2.10 hos Nordicbet

Vårt speltips: Östersunds FK Vinst eller oavgjort till oddset 2.10 hos Nordicbet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar