Östersunds FK vs Djurgården – Allsvenskan

Hemmalaget Östersunds FK

Östersunds FK kommer till den här matchen efter att de har spelat sin mest ihågkomna match i den här föreningens korta historia. Laget gjorde debut i Europa och man förlamade storklubben Galatasaray som var på besök genom bländande spel och matchen slutade 2-0. Nästa vecka åker dem till Istanbul för att försöka avsluta jobbet.

Spela hos Mybet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I dagens match möter man en svår motståndare som inte heller har några matcher att tänka på under kommande vecka mer än den här. Med tanke på matchen mot Galatasaray som nyss spelades och på den kommande matchen mot dem så roterar kanske tränaren en del på spelarna i dagens match. 43% av deras hemmamatcher har slutat oavgjort men hittills har inget lag vunnit på Jämtkraft Arena.

Bortalaget Djurgården

Djurgården är inte favoriter i dagens match och det är kanske konstigt. Men formen hos Östersund har varit bra men Djurgården har inga matcher i Europa att spela kommande vecka och kan därför spela med sitt bästa manskap. Djurgårdens form är också god med tre vinster från sina fyra senaste matcher och bara två förluster på de senaste tio matcherna. Djurgården har en bra chans idag att få med sig tre poäng om de spelar fokuserat.

Så här tänker vi

Två lag i mycket bra form och med fina segrar i ryggen gör att vi tror att det blir en jämn kamp så vi väljer att spela Oavgjort till oddset 3.50 hos Mybet

Vårt speltips: Oavgjort hos Mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com