Östersunds FK vs Djurgården – Allsvenskan

Hemmalaget Östersunds FK

Östersunds FK kommer till den här matchen efter att de har spelat sin mest ihågkomna match i den här föreningens korta historia. Laget gjorde debut i Europa och man förlamade storklubben Galatasaray som var på besök genom bländande spel och matchen slutade 2-0. Nästa vecka åker dem till Istanbul för att försöka avsluta jobbet.

Spela hos Mybet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I dagens match möter man en svår motståndare som inte heller har några matcher att tänka på under kommande vecka mer än den här. Med tanke på matchen mot Galatasaray som nyss spelades och på den kommande matchen mot dem så roterar kanske tränaren en del på spelarna i dagens match. 43% av deras hemmamatcher har slutat oavgjort men hittills har inget lag vunnit på Jämtkraft Arena.

Bortalaget Djurgården

Djurgården är inte favoriter i dagens match och det är kanske konstigt. Men formen hos Östersund har varit bra men Djurgården har inga matcher i Europa att spela kommande vecka och kan därför spela med sitt bästa manskap. Djurgårdens form är också god med tre vinster från sina fyra senaste matcher och bara två förluster på de senaste tio matcherna. Djurgården har en bra chans idag att få med sig tre poäng om de spelar fokuserat.

Så här tänker vi

Två lag i mycket bra form och med fina segrar i ryggen gör att vi tror att det blir en jämn kamp så vi väljer att spela Oavgjort till oddset 3.50 hos Mybet

Vårt speltips: Oavgjort hos Mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar